OPŁATY NA ALLEGRO-KONIECZNOŚĆ??? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: OPŁATY NA ALLEGRO-KONIECZNOŚĆ??? (/Temat-OPLATY-NA-ALLEGRO-KONIECZNOSC-5133) Strony: 1 2 |
RE: OPŁATY NA ALLEGRO-KONIECZNOŚĆ??? - SZAFI - 13-04-2010 21:24 Czyli nic ? xD też myśle że za 40 gr to oni nawet nie pierdną, ale tak czy inaczej wole mieć pewność xD ... A autorowi tematu radze zapłacić allegro jak nie chce problemów xD RE: OPŁATY NA ALLEGRO-KONIECZNOŚĆ??? - Rykos - 13-04-2010 21:39 DO ZŁotych Polskich jenów (10zł) nie moga nic zrobic 10zł 01gr wysylaja maila o minusowym balansie po jakims czasie list przychodzi o sprawe w sadzie wtedy nalezy zaplacic Poniewaz mozna znalesc sie na komendzie czy w sadzie. Pozdrawiam i prosze moda o zamkniecie RE: OPŁATY NA ALLEGRO-KONIECZNOŚĆ??? - xPietrek - 13-04-2010 21:52 Ja mam do zapłaty ok 7 zł, kiedyś pisali mi, że w związku z tym, że na moim koncie ostatnio spokój (nic nie sprzedaję), żebym zapłacił należną sumę na ich konto. Poprosiłem ich w mailu o przełożenie terminu zapłaty, bo planuję w najbliższym okresie handlować. I się odczepili ;] Ale na miejscu autora bym zapłacił.. Co to jest 17 zł, a lepiej mieć czyste sumienie i spokój RE: OPŁATY NA ALLEGRO-KONIECZNOŚĆ??? - Admin - 14-04-2010 01:10 watek chyba wyczerpany tak więc zamykam |