[Zamknięty]Odyss in the corner Up - AIP - iPhone - Black - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Otrzymane Potwierdzenia Nagród (/Forum-Otrzymane-Potwierdzenia-Nagrod-6) +------ Dział: Aukcje 24/7 (/Forum-Aukcje-24-7-185) +------ Wątek: [Zamknięty]Odyss in the corner Up - AIP - iPhone - Black (/Temat-Zamkniety-Odyss-in-the-corner-Up-AIP-iPhone-Black-5110) Strony: 1 2 |
RE: Odyss in the corner Up - AIP - iPhone - Black - Shaiders - 27-04-2010 21:03 Chce ktoś to mogę sprzedać ją. Chętni pisać na PW. RE: Odyss in the corner Up - AIP - iPhone - Black - shaggan - 28-04-2010 14:14 Taki sam skin właśnie do mnie dotarł. [28 kwietnia 2010] Pierwsza moja nagroda ...wiadomo że lipa ale chociaż sprawdziłem jak to działa i czy dojdzie. Pochodzi z marcowego restocku. Poniżej gratis foty. RE: Odyss in the corner Up - AIP - iPhone - Black - Karpik - 02-05-2010 22:29 Po co wy to wszyscy zamawiacie, jak i tak IPhona nie macie ;D Szkoda PTZ na sprawdzenie czy nagrody wysyłają ;D [Zamknięty][Zamknięty]Odyss in the corner Up - AIP - iPhone - Black - Bolt - 19-03-2011 10:13 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |