![]() |
[Zamknięty]Odtwarzacz mp3 na stronie gł. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Zamknięty]Odtwarzacz mp3 na stronie gł. (/Temat-Zamkniety-Odtwarzacz-mp3-na-stronie-gl-507) Strony: 1 2 |
RE: Odtwarzacz mp3 na stronie gł. - cvx - 26-12-2009 20:58 To już zależy od admina, ale fakt wydaje mi się, że takie coś jest zbędne i tak bym z tego nie korzystał. mam swojego Winamp'a i to mi wystarcza ![]() RE: Odtwarzacz mp3 na stronie gł. - Admin - 26-12-2009 22:33 widze ze wiekszosc z was nie rozumie - taki odtwarzacz już był i nie grał on automatycznie muzyki tylko jak sie nacisneło plej był on wielkości jednej reklamy(tej kwadratowej na stronie glownej) bylo w nim 12 piosenek z kazdego rodzaju jednak usunalem go poniewaz naruszalbym prawa autorskie dlatego szukam piosenek które można rozpowszechniać nie łamiąc prawa. RE: Odtwarzacz mp3 na stronie gł. - Karpik - 27-12-2009 21:12 A może wykupić coś takiego jak kupuje się do internetowego radia? 100zł z kawałkiem i można puszczać każdą muzykę do 50 ludzi. RE: Odtwarzacz mp3 na stronie gł. - turbocwaniak - 27-12-2009 23:10 100 zł na usługę, którą używać będzie max 20 osób... idiotyzm totalny. Moim zdaniem lepiej to sobie odpuścić, a wydawanie kasy w ogóle nie wchodzi w grę! To jest tylko moje zdanie. RE: Odtwarzacz mp3 na stronie gł. - Alcor - 27-12-2009 23:12 Dokładnie ten odtwarzacz chyba nie jest potrzebny do szczęścia i po co tak kombinować ? Przecież można sobie na kompie puścić muzyke. RE: Odtwarzacz mp3 na stronie gł. - Admin - 28-12-2009 00:04 skoro tak to nie ma sprawy =] zamykam [Zamknięty][Zamknięty]Odtwarzacz mp3 na stronie gł. - Killer - 19-03-2011 10:05 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |