Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Boruc vs. Szczęsny [EURO 2012] - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116)
+---- Dział: Sport (/Forum-Sport-118)
+---- Wątek: Boruc vs. Szczęsny [EURO 2012] (/Temat-Boruc-vs-Szczesny-EURO-2012-50525)

Strony: 1 2

RE: Boruc vs. Szczęsny [EURO 2012] - szpon5 - 25-03-2012 01:59

Według mnie Boruc, a mam do niego taki sentyment. Szczęsny też dobry, najlepiej obu wziąć, ale do 1 składu Boruc.

RE: Boruc vs. Szczęsny [EURO 2012] - driffeq - 25-03-2012 20:05

Zdecydowanie Szczęsny, gra chłopak na wysokim poziomie i jako główny golkiper Arsenalu bardzo rzadko zawodzi. Zresztą pomiędzy słupkami reprezentacji Polski też radzi sobie na plus

RE: Boruc vs. Szczęsny [EURO 2012] - Bolt - 25-03-2012 20:24

Nie rozumiem dlaczego potwierdzacie tezę że Szczęsny jest dobrym bramkarzem, to wiemy wszyscy. Jeśli analizując hipotezę skłaniacie się w stronę Wojtka to wtedy jest ok, tak nie jesteście obiektywni

RE: Boruc vs. Szczęsny [EURO 2012] - mareczek - 28-03-2012 14:59

Szczesny, jak juz pisaliscie jest mlody, kariera przed nim, broni dobrze, zdarzyly sie wpadki, ale szczerze ktoremu bramkarzowi sie nie zdarzyly? A to ze potrafi byc hmm powiedzmy nieskromny to inna sprawa, tu jednak chodzi o to co prezentuja na boisku a nie o to ze Boruc odpysknal trenerowi czy jak sie zachowuja na codzien. Prawda jest taka ze Szczesny regularnie broni w Arsenalu, moze nie zachowuje zawsze czystego konta, ale jest w formie o czym swiadcza ostatnie kolejki. Z kolei Boruc, no coz Fiorentina jest slaba a on sam wpuszcza bardzo duzo goli. Jak dla mnie Szczesny #1, Boruca powinien zostawic w spokoju, nawet nie z powodu tego co sie stalo, ale trzeba dawac szanse mlodym. Dodam ze lubie Arsenal aczkolwiek kibicuje Chelsea, pzdr Wink

RE: Boruc vs. Szczęsny [EURO 2012] - Bolt - 28-03-2012 15:23

Drugi najlepszy bramkarz ligi włoskiej to cienias tak? 2 wynik co do czystych kont w lidze bodajże, Fiora nie ma obrony, a cała ich linia defensywna pewnie nie ma nawet wartości ściągniętego przez arsenal ostatnio mertesackera. I zdradzę ci małą tajemnicę. Boruc wpuszcza mało goli Smile Gdyby nie 2 ostatnie mecze w których fiora straciła aż 7 bramek to byłaby w górnej stawce w tabeli najmniej straconych bramek Smile Szczęsny dobry ale jak już mówiłem, wolałbym Artura, który ma doświadczenie międzynarodowe dużo większe niż Wojtek byłby chyba lepszym wyborem na Euro, nie wyobrażam sobie, żeby tak wielki bramkarz jak on nie miał okazji godnie zakończyć reprezentacyjnej kariery

RE: Boruc vs. Szczęsny [EURO 2012] - mareczek - 29-03-2012 18:32

(28-03-2012 15:23)Bolt napisał(a):  Drugi najlepszy bramkarz ligi włoskiej to cienias tak? 2 wynik co do czystych kont w lidze bodajże, Fiora nie ma obrony, a cała ich linia defensywna pewnie nie ma nawet wartości ściągniętego przez arsenal ostatnio mertesackera. I zdradzę ci małą tajemnicę. Boruc wpuszcza mało goli Smile Gdyby nie 2 ostatnie mecze w których fiora straciła aż 7 bramek to byłaby w górnej stawce w tabeli najmniej straconych bramek Smile Szczęsny dobry ale jak już mówiłem, wolałbym Artura, który ma doświadczenie międzynarodowe dużo większe niż Wojtek byłby chyba lepszym wyborem na Euro, nie wyobrażam sobie, żeby tak wielki bramkarz jak on nie miał okazji godnie zakończyć reprezentacyjnej kariery

Nie mam zamiaru sie tu klocic no ale bez pzesady... 1. Czytaj, czytaj , czytaj, gdzie napisalem ze Boruc jest 'cieniasem'? 2. Cytuje: " Boruc wpuszcza malo goli Smile" Nawet jesli kibicujesz Fiorentinie to powinienes pisac obiektywnie i nie oszukiwac samego siebie, bo jesli 11/29 meczow zakonczyl z czystym kontem i twierdzisz ze wpuszcza malo goli no to hmm.. Poza tym nie obchodzi mnie ich defensywa i nie ma powodu zeby o niej pisac bo nie wiesz w ilu przypadkach tak naprawde zawinil Boruc a w ilu obrona. Jak najbardziej powinien go wziac na Euro ale pierwszym brakarzem Szczesny. Tyle ode mnie Wink

RE: Boruc vs. Szczęsny [EURO 2012] - mateusz1167 - 20-04-2012 15:40

Moim skromnym zdaniem - SZCZĘSNY. Czasy Boruca przeminęły. Tyle w temacie Smile