![]() |
Boruc vs. Szczęsny [EURO 2012] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Sport (/Forum-Sport-118) +---- Wątek: Boruc vs. Szczęsny [EURO 2012] (/Temat-Boruc-vs-Szczesny-EURO-2012-50525) Strony: 1 2 |
RE: Boruc vs. Szczęsny [EURO 2012] - szpon5 - 25-03-2012 01:59 Według mnie Boruc, a mam do niego taki sentyment. Szczęsny też dobry, najlepiej obu wziąć, ale do 1 składu Boruc. RE: Boruc vs. Szczęsny [EURO 2012] - driffeq - 25-03-2012 20:05 Zdecydowanie Szczęsny, gra chłopak na wysokim poziomie i jako główny golkiper Arsenalu bardzo rzadko zawodzi. Zresztą pomiędzy słupkami reprezentacji Polski też radzi sobie na plus RE: Boruc vs. Szczęsny [EURO 2012] - Bolt - 25-03-2012 20:24 Nie rozumiem dlaczego potwierdzacie tezę że Szczęsny jest dobrym bramkarzem, to wiemy wszyscy. Jeśli analizując hipotezę skłaniacie się w stronę Wojtka to wtedy jest ok, tak nie jesteście obiektywni RE: Boruc vs. Szczęsny [EURO 2012] - mareczek - 28-03-2012 14:59 Szczesny, jak juz pisaliscie jest mlody, kariera przed nim, broni dobrze, zdarzyly sie wpadki, ale szczerze ktoremu bramkarzowi sie nie zdarzyly? A to ze potrafi byc hmm powiedzmy nieskromny to inna sprawa, tu jednak chodzi o to co prezentuja na boisku a nie o to ze Boruc odpysknal trenerowi czy jak sie zachowuja na codzien. Prawda jest taka ze Szczesny regularnie broni w Arsenalu, moze nie zachowuje zawsze czystego konta, ale jest w formie o czym swiadcza ostatnie kolejki. Z kolei Boruc, no coz Fiorentina jest slaba a on sam wpuszcza bardzo duzo goli. Jak dla mnie Szczesny #1, Boruca powinien zostawic w spokoju, nawet nie z powodu tego co sie stalo, ale trzeba dawac szanse mlodym. Dodam ze lubie Arsenal aczkolwiek kibicuje Chelsea, pzdr ![]() RE: Boruc vs. Szczęsny [EURO 2012] - Bolt - 28-03-2012 15:23 Drugi najlepszy bramkarz ligi włoskiej to cienias tak? 2 wynik co do czystych kont w lidze bodajże, Fiora nie ma obrony, a cała ich linia defensywna pewnie nie ma nawet wartości ściągniętego przez arsenal ostatnio mertesackera. I zdradzę ci małą tajemnicę. Boruc wpuszcza mało goli ![]() ![]() RE: Boruc vs. Szczęsny [EURO 2012] - mareczek - 29-03-2012 18:32 (28-03-2012 15:23)Bolt napisał(a): Drugi najlepszy bramkarz ligi włoskiej to cienias tak? 2 wynik co do czystych kont w lidze bodajże, Fiora nie ma obrony, a cała ich linia defensywna pewnie nie ma nawet wartości ściągniętego przez arsenal ostatnio mertesackera. I zdradzę ci małą tajemnicę. Boruc wpuszcza mało goli Nie mam zamiaru sie tu klocic no ale bez pzesady... 1. Czytaj, czytaj , czytaj, gdzie napisalem ze Boruc jest 'cieniasem'? 2. Cytuje: " Boruc wpuszcza malo goli ![]() ![]() RE: Boruc vs. Szczęsny [EURO 2012] - mateusz1167 - 20-04-2012 15:40 Moim skromnym zdaniem - SZCZĘSNY. Czasy Boruca przeminęły. Tyle w temacie ![]() |