![]() |
[YouTube] MASS-Uploader !!! [TANIO i PEWNIE] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [YouTube] MASS-Uploader !!! [TANIO i PEWNIE] (/Temat-YouTube-MASS-Uploader-TANIO-i-PEWNIE-50508) |
RE: [YouTube] MASS-Uploader !!! [TANIO i PEWNIE] - Marcin Walkowski - 09-03-2012 07:57 no to zrobiłeś karierę ![]() RE: [YouTube] MASS-Uploader !!! [TANIO i PEWNIE] - chladek317 - 09-03-2012 10:34 Wrzuc chociaz jakies zdjecia tego programu. Uwazaj , bo ktos ci kupi na slepo... RE: [YouTube] MASS-Uploader !!! [TANIO i PEWNIE] - malpa2 - 09-03-2012 12:29 Z recenzją moderatora czy admina może ktoś by się skusił, a tak to wątpię ![]() RE: [YouTube] MASS-Uploader !!! [TANIO i PEWNIE] - mamboo - 09-03-2012 18:47 Wygląda interesująco, nie wiem czy warto inwestować w takie boty, bo dopiero zaczynam zabawe w uploading. A jest możliwość jakiejśprywatnej prezentacji np. na TeamViewer? Jakby był OK to byłaby możliwość kupna "od ręki", bo nie chce czekać aż uzbiera się te 12 osób.. RE: [YouTube] MASS-Uploader !!! [TANIO i PEWNIE] - Coristo - 09-03-2012 19:01 Daj do recenzji dla ekipy forum RE: [YouTube] MASS-Uploader !!! [TANIO i PEWNIE] - knapol - 09-03-2012 19:04 @2 UP Ok, mogę Ci pokazać działanie programu, napisz na PW. Z tym zakupem od ręki to nie bardzo, ale może pierwszej osobie zrobię wyjątek, pod warunkiem że zrecenzujesz program, bo się wszyscy domagają ![]() Czekam na PW. RE: [YouTube] MASS-Uploader !!! [TANIO i PEWNIE] - mamboo - 09-03-2012 22:59 Ok, widziałem prezentację Uploadera i rzeczywiście jestem pod wrażeniem! Ładny layout, dość szybkie działanie i ogólnie to co powinien zawierać dobry uploader - zawiera. Kupiłem programik za trochę wyższą cenę (20$), ale jestem zadowolony ![]() Wszystko śmiga jak należy, bardzo fajną opcją jest to, że automatycznie zbiera linki wrzuconych filmów i program je podaje po zakończeniu wrzucania filmów, więc od razu możemy wkleić do jakiegośpromotera i lajkować ^^ Myślę, że warto wydać te parę $, bo wydaje się, że może to przynieść o wiele więcej $! Zobaczymy jak tam będzie z pobraniami ;> JAK NAJBARDZIEJ POLECAM =D RE: [YouTube] MASS-Uploader !!! [TANIO i PEWNIE] - m4rcin93 - 09-03-2012 23:19 User z 2 postami kupił w ciemno bota od typa z 7 postami :| "Sztucznej" recenzji nikt nie chce. Jakbyś nie miał nic do ukrycia, to byś od razu wysłał program do recenzji ![]() RE: [YouTube] MASS-Uploader !!! [TANIO i PEWNIE] - n1000 - 10-03-2012 08:39 (09-03-2012 22:59)mamboo napisał(a): Ok, widziałem prezentację Uploadera i rzeczywiście jestem pod wrażeniem! Nieźle... Od razu wszystko widać - 2 posty, konto założone pod wystawienie fałszywej recenzji, sam sobie wystawił reputację Już wiem co kliknąć ![]() RE: [YouTube] MASS-Uploader !!! [TANIO i PEWNIE] - malpa2 - 10-03-2012 10:21 No żal jakby nie patrzeć. Myślę, że moderator powinien zainteresować się tym tematem.. |