Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Sprzedam] poradnik "Jak dorobić na PPA/PPD/adf.ly" - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: [Sprzedam] poradnik "Jak dorobić na PPA/PPD/adf.ly" (/Temat-Sprzedam-poradnik-Jak-dorobic-na-PPA-PPD-adf-ly-50458)

Strony: 1 2 3

RE: [Sprzedam] poradnik "Jak dorobić na PPA/PPD/adf.ly" - Snoweee - 11-03-2012 23:52

napisz mi na gg 11231247 lub pw na tym forum! Smile

RE: [Sprzedam] poradnik "Jak dorobić na PPA/PPD/adf.ly" - thomasward - 13-03-2012 14:56

poszło!

Re: [Sprzedam] poradnik "Jak dorobić na PPA/PPD/adf.ly" - Rzmijec - 14-03-2012 14:24

Proszę o pw jak najszybciej Big Grin Pozdrawiam.

Send from Człapatalk Big Grin.

Re: [Sprzedam] poradnik "Jak dorobić na PPA/PPD/adf.ly" - Rzmijec - 14-03-2012 15:37

Polecam usera, polecam poradnik. Oby więcej takich userów! Big Grin Szybko, sprawnie i bez problemu.

Send from Człapatalk Big Grin.

RE: [Sprzedam] poradnik "Jak dorobić na PPA/PPD/adf.ly" - thomasward - 15-03-2012 15:00

Dziś ostatni dzień promocji!

RE: [Sprzedam] poradnik "Jak dorobić na PPA/PPD/adf.ly" - zarabiamwnecie - 15-03-2012 15:17

Ten poradnik mam z neta za darmo. Kolega kupił i pokazał kawałek i identyczny w necie jest..

RE: [Sprzedam] poradnik "Jak dorobić na PPA/PPD/adf.ly" - thomasward - 15-03-2012 15:28

Tak? To oszczerstwo. Pisałem go tamtego dnia. Nie znajdziesz go nigdzie w necie, chyba że złamałeś prawa i opublikowałeś ten tekst.

RE: [Sprzedam] poradnik "Jak dorobić na PPA/PPD/adf.ly" - zarabiamwnecie - 15-03-2012 16:07

Ogarnij się! Za co ten minus? Za to, że powiedziałem, że w necie jest? Nie moja wina, że ktoś z twoich klientów wrzucił do neta..

RE: [Sprzedam] poradnik "Jak dorobić na PPA/PPD/adf.ly" - thomasward - 15-03-2012 16:53

Tak, nie za to. Za to, że ty próbowałeś go sprzedać.

RE: [Sprzedam] poradnik "Jak dorobić na PPA/PPD/adf.ly" - szy1sw - 15-03-2012 20:11

(15-03-2012 15:17)zarabiamwnecie napisał(a):  Ten poradnik mam z neta za darmo. Kolega kupił i pokazał kawałek i identyczny w necie jest..

Sorki ale nie widzę tutaj nigdzie oferty sprzedaży. Ps podaj paypal thomasward