![]() |
PayTask.pl - Nagrody Za Wykonywanie Zadań! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: PayTask.pl - Nagrody Za Wykonywanie Zadań! (/Temat-PayTask-pl-Nagrody-Za-Wykonywanie-Zadan-49805) Strony: 1 2 |
RE: PayTask.pl - Nagrody Za Wykonywanie Zadań! - Melex - 24-02-2012 09:08 Zmienili wygląd strony, zapraszam. RE: PayTask.pl - Nagrody Za Wykonywanie Zadań! - Melex - 28-02-2012 09:15 Dziękuje tym co się zarejestrowali, zapraszam więcej osób. RE: PayTask.pl - Nagrody Za Wykonywanie Zadań! - Melex - 01-03-2012 08:13 Zna ktoś może jeszcze podobny serwis oferujący wykonywanie zadań i ich tworzenie ? RE: PayTask.pl - Nagrody Za Wykonywanie Zadań! - Melex - 13-03-2012 07:59 Witaj, Wysłaliśmy do Ciebie nagrodę "Play Fresh Doładowanie 5 zł" Mamy nadzieję, że znów będziemy mieli przyjemność wysłać do Ciebie następną nagrodę! Pozdrawiamy, zespół PayTask.pl po 5 dniach roboczych dostalem doladowanie! zapraszam do rejestracji z reflinka http://paytask.pl/?ref=1255 RE: PayTask.pl - Nagrody Za Wykonywanie Zadań! - Misha2344 - 25-03-2012 20:44 Bardzo nie podoba mi się ten serwis, mało zadań a stawka za ich wykonanie kompletnie nie porporcjonalna do ceny nagród, żałosna strona. RE: PayTask.pl - Nagrody Za Wykonywanie Zadań! - mysza5000 - 25-03-2012 21:08 ja wygrałam u nich kartę 4GB do telefonu i jestem zadowolona z tego serwisu tylko teraz jest mało zadań RE: PayTask.pl - Nagrody Za Wykonywanie Zadań! - Melex - 27-03-2012 12:26 Zadania sam wystawiasz, stawki sam dajesz. Zbierasz i wygrywasz. Przygotowywują nowa wersje 1.1 RE: PayTask.pl - Nagrody Za Wykonywanie Zadań! - musicfan - 09-03-2013 11:05 warto tam zainwestować troszkę kasy (np. przelać na konto 10 zł) i wystawiać zadania aby wejść gdzieś i zrobić określoną rzecz nawet w celach zarobkowych bo akceptują takie rozwiązania. Racja jest troszkę mało osób ale to przez to, że jest tam znikomy ruch i prawie zerowe wystawianie zadań ale stronę mogę polecić. Im będzie nas więcej tym więcej zadań, ofert, punktów, nagród ![]() RE: PayTask.pl - Nagrody Za Wykonywanie Zadań! - Oliwa98 - 09-03-2013 13:30 łap refa ![]() PayTask.pl - Nagrody Za Wykonywanie Zadań! - Klin - 31-01-2015 14:47 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |