Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zostałem oszukany allegro- tworzenie forum (300zł) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195)
+--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228)
+--- Wątek: Zostałem oszukany allegro- tworzenie forum (300zł) (/Temat-Zostalem-oszukany-allegro-tworzenie-forum-300zl-49619)

Strony: 1 2

RE: Zostałem oszukany allegro- tworzenie forum (300zł) - Admin - 12-02-2012 11:23

(12-02-2012 11:17)krystian23 napisał(a):  Oprócz tego że ma dużo negatywów to :
Na mojej aukcji oferuje stworzenie forum, za 300zł. W tym pakiecie 300 zł znajduje sie : Kupno hostinga, domeny , stworzenie orginalnego szablonu oraz pozycjonowanie. Gwarantuje na start 10 stałych urzytkowników. Pierwsze zaliczka 200zł nastepnie po mmax 3 dniu pracy 100zł

Pozdro i nie wierzę że po takim opisie aukcji mu uwieżyłeś.
Btw. Te pogrubione wyrazy to orty i błędy.

hostinga Xpokerface
swój trafił na swego Lol

RE: Zostałem oszukany allegro- tworzenie forum (300zł) - Jeppers - 12-02-2012 11:57

Boże ludzie są po prostu głupi, jak można pójść na ugodę z kimś kto ma zero reputacji, już pomijam Twoją, bo z Tobą to raczej będą chcieli robić interesy same takie osobistości żebyście się "oskubywali"... Więcej rozumu na przyszłość/

RE: Zostałem oszukany allegro- tworzenie forum (300zł) - Avalanh - 12-02-2012 12:21

Jeśli Ty chcesz oszukać teraz go, to jesteś taki sam jak on, na dodatek możesz mieć z tego jeszcze problemy Smile