Jak zdobywać poleconych na 20dollars2surf ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak zdobywać poleconych na 20dollars2surf ? (/Temat-Jak-zdobywac-poleconych-na-20dollars2surf-49360) Strony: 1 2 |
RE: Jak zdobywać poleconych na 20dollars2surf ? - Max998 - 06-08-2012 21:50 Cóż, jak kto woli Ci powiem. Pożyjemy zobaczymy. RE: Jak zdobywać poleconych na 20dollars2surf ? - dxdawid - 03-02-2013 16:32 mam sposób na to jak zdobyć poleconych . Otóż sposób jest bardzo prosty. Odezwij się do mnie na e-maila: [email protected] i napisz w temacie: CHCĘ POLECONYCH. Ja ci wyślę link z którego sie zarejestrujesz i będę dodawał ci kolejnych poleconych co sie do mnie zgłoszą i to bedą twoi polecenie i tak w kóło aż sie uzbiera duża ilość poleconych. Przez ten sposób dostaniesz co najmniej 15 poleconych lub wiecej Polecam ponieważ to jest najlepszy sposób zarabiania na tym serwisie. RE: Jak zdobywać poleconych na 20dollars2surf ? - surf4cash - 25-02-2013 21:35 polecam poprzez dodawnia do konta vip kodow, ja na poziomie 5VIP zdobylem ponad 20 poleconych z czego 5 caly czas jest aktywnych na duzym poziomie |