Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Propozycje użytkowników - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: GoUpload (/Forum-GoUpload-309)
+---- Wątek: Propozycje użytkowników (/Temat-Propozycje-uzytkownikow-48420)

Strony: 1 2

RE: Propozycje użytkowników - masterex2 - 19-02-2012 23:59

(19-02-2012 15:04)ziom12368 napisał(a):  Moją propozycją by było tak że można wypłacać pieniądze kiedy się chce a nie czekać do 5 dnia miesiąca . I czas oczekiwania to max 10 dni

Wydaje mi się, że możesz zapomnieć o takiej zmianie, bo kto będzie siedział codziennie i wysyłał wypłaty bo ktoś ma takie widzi mi się ? nawet jak by się komuś chciało to w środku miesiąca nie mają pieniędzy na wypłaty. Rusz trochę głową, popatrz jak na fc jest. W środku miesiąca minimum jest większe niż w wyznaczony dzień wypłat.A ci do czasu to więcej niż 10 dni nie czekasz na wypłatę więc nie wiem o co ci chodzi.

RE: Propozycje użytkowników - Max998 - 20-02-2012 00:03

Mnie by się marzyło brak ankiety podczas pobierania. Big Grin

RE: Propozycje użytkowników - GoUpload.net - 20-02-2012 22:34

(20-02-2012 00:03)Max998 napisał(a):  Mnie by się marzyło brak ankiety podczas pobierania. Big Grin

Myślę, że ta emotikonka idealnie pasuje do odpowiedzi: pokerface

A tak na serio, ankiety to najważniejszy czynnik, który wpływa na zarobki userów na GoUpload, więc gdyby ich nie było to nie było by zarabiania na GoUpload Smile

RE: Propozycje użytkowników - Max998 - 20-02-2012 22:41

A takie buty, warto było się dowiedzieć, w takim razie cofam swoją wcześniejszą wypowiedź. Wink

RE: Propozycje użytkowników - barto - 03-05-2012 11:31

Fajną rzeczą byłoby gdyby była możliwość wypłacania kasa w dowolnym momencie.
Również moglibyście zastanowić się nad kołem fortuny tak jak planuje FireCash.
A i fajnie ze wprowadziliście możliwość kupna konta premium również z kasy na koncie Smile

RE: Propozycje użytkowników - rajmek126p - 04-05-2012 09:59

Ja mam takie propozycje:

Szybkie wypłaty, praktycznie na każdym serwisie do zarabiania ppa jest taka możliwość. Graficzne statystyki, pobrań, skąd pobrano, itd., Wykres z jakiego affilate jest więcej pobrań Wink

RE: Propozycje użytkowników - zarabiamwnecie - 04-05-2012 10:23

Propozycja?

By szybko wpadała kaska i szybko się wypłacała na PayPala..

RE: Propozycje użytkowników - rajmek126p - 11-05-2012 06:06

Czy moja propozycja zostanie rozpatrzona ?

RE: Propozycje użytkowników - Killer - 11-05-2012 07:58

(20-02-2012 22:41)Max998 napisał(a):  A takie buty, warto było się dowiedzieć, w takim razie cofam swoją wcześniejszą wypowiedź. Wink

Skoro ty takich rzeczy nie wiesz to ja nie wiem co Ty tu robisz UndecidedUndecided

(03-05-2012 11:31)barto napisał(a):  Fajną rzeczą byłoby gdyby była możliwość wypłacania kasa w dowolnym momencie.
Również moglibyście zastanowić się nad kołem fortuny tak jak planuje FireCash.
A i fajnie ze wprowadziliście możliwość kupna konta premium również z kasy na koncie Smile

racja instant zawsze miło widzianyCool