AdmitAd Doskonały program partnerski - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92) +--- Wątek: AdmitAd Doskonały program partnerski (/Temat-AdmitAd-Doskonaly-program-partnerski-47791) |
RE: AdmitAd Doskonały program partnerski - ptasior - 06-02-2012 00:42 To dziala chociaż? Nip podajemy przy wypłacie? Ps.to co napisała zysska to spam czy też niewiadoma? RE: AdmitAd Doskonały program partnerski - Doragon - 09-03-2012 15:22 Jestem w tym systemie od kilki miesięcy i nic z tego nie mam. W statystykach są naliczenia a na koncie nic. Wybrałem ten serwis ponieważ mam bloga xxx z fotkami. W tej chwili rozglądam się za innym. Jak znacie fajny program partnerski dla mnie to piszcie. Interesują mnie mix CPM+CPC tak jak w admitad. Oczywiście zarejestruje się z relinka. RE: AdmitAd Doskonały program partnerski - *JackDaniels* - 09-03-2012 19:08 PortMMO nie musisz przesyłać skany dowodu :] RE: AdmitAd Doskonały program partnerski - AdmitAd - 30-03-2012 13:04 (02-02-2012 06:58)Admin napisał(a): Coś odemnie : akceptują strona powiązane głównie z grami, nie obchodzi ich ruch tylko tematyka, nie zdziwiłbym się gdyby odmówili współpracy dla spryciarze.pl a zaakceptowali http://www.minecraftzkosmosu.xxa.pl stawki są boskie i płacą w euro. Średnio za 100 rejestracji dostajemy około 40 euro. Wypełniając sobie samemu jest ban (to info dla kombinatorów bo już takich znam ). Oczywiście "obchodzi" nas ruch i odwiedzalność. Natomiast niektórzy Reklamodawcy zawężają tematykę akceptowanych witryn. (09-03-2012 15:22)Doragon napisał(a): Jestem w tym systemie od kilki miesięcy i nic z tego nie mam. Kampanie reklamowe w AdmitAd są rozliczane wyłącznie w modelu CPA (CPL/CPS) czyli nie płacimy za kliknięcia, wyświetlenia i t.d. (09-03-2012 19:08)*JackDaniels* napisał(a): PortMMO nie musisz przesyłać skany dowodu :] AdmitAd również nie wymaga skanu dowodu. RE: AdmitAd Doskonały program partnerski - Admin - 30-03-2012 13:16 (30-03-2012 13:04)AdmitAd napisał(a):(02-02-2012 06:58)Admin napisał(a): Coś odemnie : akceptują strona powiązane głównie z grami, nie obchodzi ich ruch tylko tematyka, nie zdziwiłbym się gdyby odmówili współpracy dla spryciarze.pl a zaakceptowali http://www.minecraftzkosmosu.xxa.pl stawki są boskie i płacą w euro. Średnio za 100 rejestracji dostajemy około 40 euro. Wypełniając sobie samemu jest ban (to info dla kombinatorów bo już takich znam ). Nie miałem na myśli nic złego po prostu zauważyłem że tematyka gier u Was jest stawiana u Was na piedestale (znam osoby które dostały odmowe mimo prężnie rozwijanych się serwisów). Jednak nie ma się co dziwić 80% Waszych reklam dotyczy gier online, więc jest to zrozumiałe że strony poświęcone rozrywce czy o grach online zarobią najwięcej. RE: AdmitAd Doskonały program partnerski - AresxXx - 30-03-2012 13:55 Czyli jeżeli dobrze rozumiem kasę mam za to, że reklamuję gry? RE: AdmitAd Doskonały program partnerski - Admin - 30-03-2012 13:59 (30-03-2012 13:55)AresxXx napisał(a): Czyli jeżeli dobrze rozumiem kasę mam za to, że reklamuję gry? Nie, kase masz za leady, tzn ktoś musi wykonać pewną akcje, np rejestracje. Wtedy wpadają Ci centy/euro. RE: AdmitAd Doskonały program partnerski - rajmek126p - 03-04-2012 22:46 Przetestuje, zobaczymy co z tego będzie. RE: AdmitAd Doskonały program partnerski - Driver494 - 06-04-2012 23:50 (02-02-2012 06:58)Admin napisał(a): Coś odemnie : akceptują strona powiązane głównie z grami, nie obchodzi ich ruch tylko tematyka, nie zdziwiłbym się gdyby odmówili współpracy dla spryciarze.pl a zaakceptowali http://www.minecraftzkosmosu.xxa.pl stawki są boskie i płacą w euro. Średnio za 100 rejestracji dostajemy około 40 euro. Wypełniając sobie samemu jest ban (to info dla kombinatorów bo już takich znam ). a moge prosic uzytkownikow o rejestracje? ew zrobic im jakis konkurs? RE: AdmitAd Doskonały program partnerski - CrisPL - 07-04-2012 11:09 Czyli jednym słowem nie taki łatwy pieniądz do złapania. |