[Rozwiązane]Prawda o kontach Fake, Z-listerze i banach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Prawda o kontach Fake, Z-listerze i banach (/Temat-Rozwiazane-Prawda-o-kontach-Fake-Z-listerze-i-banach-4762) Strony: 1 2 |
RE: Prawda o kontach Fake, Z-listerze i banach - koval69 - 08-04-2010 20:30 ja mam 8 fake kont ale przyznanie sie lockerzowi to wg mnie kretynizm. Ja nie mam zamiaru sie przyznawac, jak mnie zbanuja bede sie klocil w koncu mam zajebista wymowke ;] nic mi nie udowodnia ;D RE: Prawda o kontach Fake, Z-listerze i banach - Magnus - 08-04-2010 20:30 A co im powiesz ? że wysłałeś im emaila ale nie doszedł ? xD RE: Prawda o kontach Fake, Z-listerze i banach - szulakaluble - 08-04-2010 20:58 (08-04-2010 20:30)koval69 napisał(a): ja mam 8 fake kont ale przyznanie sie lockerzowi to wg mnie kretynizm. Ja nie mam zamiaru sie przyznawac, jak mnie zbanuja bede sie klocil w koncu mam zajebista wymowke ;] nic mi nie udowodnia ;D Jam masz 8 fake kont to jaka masz wymówkę? bo sprawdzić to to dla nich żaden problem.... RE: Prawda o kontach Fake, Z-listerze i banach - koval69 - 08-04-2010 21:17 na razie wole nie zdradzac szczegolow mojego niecnego planu ]:-> na podstawie ktorego wmowie im ze nie zlamalem zadnego z punktow regulaminu ;D jak sie przyczepia to was powiadomie o postepie sprawy ;p RE: Prawda o kontach Fake, Z-listerze i banach - Andaramuxo - 08-04-2010 23:31 (08-04-2010 20:30)koval69 napisał(a): ja mam 8 fake kont ale przyznanie sie lockerzowi to wg mnie kretynizm. Ja nie mam zamiaru sie przyznawac, jak mnie zbanuja bede sie klocil w koncu mam zajebista wymowke ;] nic mi nie udowodnia ;D A co oni Ci muszą udowadniać? Mają podejrzenia to ban, w końcu nie płaciłeś za rejestrację to mogą mieć Twoje wymówki gdzieś. RE: Prawda o kontach Fake, Z-listerze i banach - GROM2012 - 09-04-2010 11:48 ja już napisałem do nich więc już za puźno na odwroty ;] No zobaczymy jak to z tymi PTZ będzie jak uda mi się nagrodę zdobyć a po odjęciu połowy PTZ nie starczyło by mi na nią. Najwyżej wytłumacze Lockerz że nie wiedziałem że odejmują 50% PTZ ;]Może zadziała RE: Prawda o kontach Fake, Z-listerze i banach - Magnus - 09-04-2010 23:07 Moim zdaniem nie zadziała nie mają raczej czasu na dyskusje zresztą sam się przekonasz RE: Prawda o kontach Fake, Z-listerze i banach - DraQo^^ - 09-04-2010 23:12 ja mam 11 Fake'ow i mam kubek i koszulke w drodze ;d [Rozwiązane][Rozwiązane]Prawda o kontach Fake, Z-listerze i banach - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |