Nie mogę kupić konta premium ;/ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Forum Prizers.pl (/Forum-Forum-Prizers-pl-302) +----- Dział: Dyskusje (/Forum-Dyskusje-304) +----- Wątek: Nie mogę kupić konta premium ;/ (/Temat-Nie-moge-kupic-konta-premium-47491) Strony: 1 2 |
RE: Nie mogę kupić konta premium ;/ - Karczu - 22-12-2011 17:09 (21-12-2011 22:26)Tupak napisał(a): Jestem pewien w 200%, że dobrze napisałem i numer i wiadomość, spacjalnie literki drukowane przepisałem a jakbym pomylił numer to chyba z tego samego numeru by mi nie przyszła wiadomość którą podałem powyżej ... Napisz im dokładnie to samo co nam. RE: Nie mogę kupić konta premium ;/ - Tupak - 22-12-2011 18:22 Wątpie by to coś dało. Wstawie dzisiaj na ich forum zdjęcie sms'a ... próbowałem przez te rózne aplikacje ale ni ch .... nie chce znaleźć mi telefonu ... zrobie z drugiego zdjęcie i gitara. Ładny mi prezent na święta zrobili |