Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zadania na Prizers - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Forum Prizers.pl (/Forum-Forum-Prizers-pl-302)
+----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-303)
+----- Wątek: Zadania na Prizers (/Temat-Zadania-na-Prizers-47067)

Strony: 1 2

RE: Zadania na Prizers - Ciastek - 14-12-2011 15:09

To że serwis sie rozwija to dobrze ale chodziło mi o to że mogliby coś sami wymyśleć Smile
W sumie to chyba wszystko sami wymyślili po za tymi zadaniami ;p

RE: Zadania na Prizers - Battle - 14-12-2011 16:45

Popieram niech wymyślają własne pomysły a nie sciagać od kogoś ? I tak tego dziadostwa nie wypełnie

RE: Zadania na Prizers - masterex2 - 14-12-2011 18:43

(14-12-2011 15:09)Ciastek napisał(a):  To że serwis sie rozwija to dobrze ale chodziło mi o to że mogliby coś sami wymyśleć Smile
W sumie to chyba wszystko sami wymyślili po za tymi zadaniami ;p

(14-12-2011 16:45)Battle napisał(a):  Popieram niech wymyślają własne pomysły a nie sciagać od kogoś ? I tak tego dziadostwa nie wypełnie

Boziu, macie możliwość za darmo zgarnąć jakąkolwiek nagrodę i wam jeszcze zle, że szybciej można PZ zbierać...
Poza tym po co pisać tyle razy, że ściągnięte to jest z innego serwisu? Zwykłe nabijanie postów bez sensu zaczynając od Ciastka, a kończąc na Battle.

RE: Zadania na Prizers - Grub63 - 14-12-2011 19:05

Mnie tylko jedno wk*****, że za każdym razem, gdy włączam tę aplikację, muszę na nowo wpisywać maila Undecided
Nie możnaby zrobić jakiejś pamięci? Tongue