![]() |
Zadania na Prizers - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Forum Prizers.pl (/Forum-Forum-Prizers-pl-302) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-303) +----- Wątek: Zadania na Prizers (/Temat-Zadania-na-Prizers-47067) Strony: 1 2 |
RE: Zadania na Prizers - Ciastek - 14-12-2011 15:09 To że serwis sie rozwija to dobrze ale chodziło mi o to że mogliby coś sami wymyśleć ![]() W sumie to chyba wszystko sami wymyślili po za tymi zadaniami ;p RE: Zadania na Prizers - Battle - 14-12-2011 16:45 Popieram niech wymyślają własne pomysły a nie sciagać od kogoś ? I tak tego dziadostwa nie wypełnie RE: Zadania na Prizers - masterex2 - 14-12-2011 18:43 (14-12-2011 15:09)Ciastek napisał(a): To że serwis sie rozwija to dobrze ale chodziło mi o to że mogliby coś sami wymyśleć (14-12-2011 16:45)Battle napisał(a): Popieram niech wymyślają własne pomysły a nie sciagać od kogoś ? I tak tego dziadostwa nie wypełnie Boziu, macie możliwość za darmo zgarnąć jakąkolwiek nagrodę i wam jeszcze zle, że szybciej można PZ zbierać... Poza tym po co pisać tyle razy, że ściągnięte to jest z innego serwisu? Zwykłe nabijanie postów bez sensu zaczynając od Ciastka, a kończąc na Battle. RE: Zadania na Prizers - Grub63 - 14-12-2011 19:05 Mnie tylko jedno wk*****, że za każdym razem, gdy włączam tę aplikację, muszę na nowo wpisywać maila ![]() Nie możnaby zrobić jakiejś pamięci? ![]() |