![]() |
[Rozwiązane]Program do oglądania filmów. Co wy na to?? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Program do oglądania filmów. Co wy na to?? (/Temat-Rozwiazane-Program-do-ogladania-filmow-Co-wy-na-to-4676) |
RE: Program do oglądania filmów. Co wy na to?? - SilverNight - 07-04-2010 14:29 Jestem ciekawy co z tego wyjdzie.... ![]() ![]() Zdaje mi się,że ten programik co zrobisz to na marne dlatego,że oni to wykryją mają zapewne różne zabezpieczenia ... odrazu będądawać bany .... RE: Program do oglądania filmów. Co wy na to?? - Kicha - 07-04-2010 15:02 To jest tak jakbys to ty robil, wpisywal itd, tylko w tym momencie ciebie nie bedzie przed komputerem. RE: Program do oglądania filmów. Co wy na to?? - SilverNight - 07-04-2010 15:37 <spox> jak tak piszesz , oby wypalił ten program .... czekam na demo programu ![]() RE: Program do oglądania filmów. Co wy na to?? - szulakaluble - 07-04-2010 15:52 (07-04-2010 14:29)SilverNight napisał(a): a zauwazcie ilu jest zarejestrowanych i ile jest tam filmików bez tych filmików padłby lockerz .... Jakos wczesiej nie było filmików i lockerz trzymal sie swietnie... kasa nie plynie tylko z filmów... RE: Program do oglądania filmów. Co wy na to?? - rj7rad - 07-04-2010 15:55 No jeśli uda Ci się napisać ten program to czapki z głów ![]() RE: Program do oglądania filmów. Co wy na to?? - Kicha - 07-04-2010 17:24 Narazie pierwszy problem mam;/ Albo to moja nieumiejetnosc obslugi programu albo cos nie chce czytac z obrazkow;/ Co dziwne ten program czyta gorzej wygladajace obrazki a tego akurat nie chce ;/ W dodatku normalny alfabet;/ Probowalem na nim chinskiego i bardzo ladnie szlo wszystko. No nic proboje dalej RE: Program do oglądania filmów. Co wy na to?? - kjanusz12 - 07-04-2010 17:29 Próbuj ale mało realne żeby ci sie to udało.. RE: Program do oglądania filmów. Co wy na to?? - cinexik - 07-04-2010 17:49 czekamy z nieciepliwoscia ![]() poza tym nie wykryja tego mi sie wydaje, bo nie ma chyba zadnych programow ktore same ogladaja filmy, bedziesz 1 ! ![]() (wychodza oni z zalozenia ze jak przepisujesz Captcha-kod to jestes czlowiekiem) RE: Program do oglądania filmów. Co wy na to?? - Kicha - 07-04-2010 17:52 Teraz po poznaniu dobrze recaptchy watpie czy cos wyjdzie z ta analiza obrazku ;P Analiza co prawda juz wychodzi mi ale za to program zle odczytuje litery. Jak np. jest czarny napis a pod nim biale kolko to program wtedy ma problemy bo zamiast 1 litery czyta dwie... Ale sie nie poddaje jak cos ![]() RE: Program do oglądania filmów. Co wy na to?? - mariush666 - 08-04-2010 17:11 Jak to może ci pomóc to taka wskazówka (może i wiecie) wystarczy przepisać tylko 1 cały wyraz z captchy a nie trzeba całego. |