Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Program do oglądania filmów. Co wy na to?? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Program do oglądania filmów. Co wy na to?? (/Temat-Rozwiazane-Program-do-ogladania-filmow-Co-wy-na-to-4676)

Strony: 1 2 3

RE: Program do oglądania filmów. Co wy na to?? - SilverNight - 07-04-2010 14:29

Jestem ciekawy co z tego wyjdzie.... Big Grin captcha jest po to abyśmy siedzieli przy kompie i potwierdzili,że ogladamy filmiki ... Oni na tych filmikach zarabiaja... za kazde ogladniecie 1 filmiku maja kase Big Grin a zauwazcie ilu jest zarejestrowanych i ile jest tam filmików bez tych filmików padłby lockerz ....

Zdaje mi się,że ten programik co zrobisz to na marne dlatego,że oni to wykryją mają zapewne różne zabezpieczenia ... odrazu będądawać bany ....

RE: Program do oglądania filmów. Co wy na to?? - Kicha - 07-04-2010 15:02

To jest tak jakbys to ty robil, wpisywal itd, tylko w tym momencie ciebie nie bedzie przed komputerem.

RE: Program do oglądania filmów. Co wy na to?? - SilverNight - 07-04-2010 15:37

<spox> jak tak piszesz , oby wypalił ten program .... czekam na demo programu Big Grin

RE: Program do oglądania filmów. Co wy na to?? - szulakaluble - 07-04-2010 15:52

(07-04-2010 14:29)SilverNight napisał(a):  a zauwazcie ilu jest zarejestrowanych i ile jest tam filmików bez tych filmików padłby lockerz ....

Jakos wczesiej nie było filmików i lockerz trzymal sie swietnie... kasa nie plynie tylko z filmów...

RE: Program do oglądania filmów. Co wy na to?? - rj7rad - 07-04-2010 15:55

No jeśli uda Ci się napisać ten program to czapki z głów Big Grin

RE: Program do oglądania filmów. Co wy na to?? - Kicha - 07-04-2010 17:24

Narazie pierwszy problem mam;/ Albo to moja nieumiejetnosc obslugi programu albo cos nie chce czytac z obrazkow;/ Co dziwne ten program czyta gorzej wygladajace obrazki a tego akurat nie chce ;/ W dodatku normalny alfabet;/ Probowalem na nim chinskiego i bardzo ladnie szlo wszystko. No nic proboje dalej

RE: Program do oglądania filmów. Co wy na to?? - kjanusz12 - 07-04-2010 17:29

Próbuj ale mało realne żeby ci sie to udało..

RE: Program do oglądania filmów. Co wy na to?? - cinexik - 07-04-2010 17:49

czekamy z nieciepliwosciaBig Grin
poza tym nie wykryja tego mi sie wydaje,
bo nie ma chyba zadnych programow ktore same ogladaja filmy,
bedziesz 1 ! Big Grin
(wychodza oni z zalozenia ze jak przepisujesz Captcha-kod to jestes czlowiekiem)

RE: Program do oglądania filmów. Co wy na to?? - Kicha - 07-04-2010 17:52

Teraz po poznaniu dobrze recaptchy watpie czy cos wyjdzie z ta analiza obrazku ;P Analiza co prawda juz wychodzi mi ale za to program zle odczytuje litery. Jak np. jest czarny napis a pod nim biale kolko to program wtedy ma problemy bo zamiast 1 litery czyta dwie...
Ale sie nie poddaje jak cos Big Grin Bede szukal do upadlego...

RE: Program do oglądania filmów. Co wy na to?? - mariush666 - 08-04-2010 17:11

Jak to może ci pomóc to taka wskazówka (może i wiecie)
wystarczy przepisać tylko 1 cały wyraz z captchy a nie trzeba całego.