Co jest mi potrzebne? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Co jest mi potrzebne? (/Temat-Co-jest-mi-potrzebne-46264) Strony: 1 2 |
RE: Co jest mi potrzebne? - motorola1212 - 27-11-2011 11:56 Na uploadzie można zarobić. Bierzesz jakieś nowości np. filmy, gry itp. uploadujesz z komputera lub przez remote i wstawiasz na stronki warez. Wpisujesz w google.pl warez i wystawiasz swoje linki. Nie zapomnij podać nazwy pliku, opisu i różnych takich szczegółów bo z mojej obserwacji wynika że takie pliki chętniej ściągają użytkownicy. Powodzenia. Jeszcze jedna uwaga. Lepiej wystawić 1 plik i promować go niż wystawiać dużo a nie robić z nimi nic. RE: Co jest mi potrzebne? - Svirus - 29-11-2011 12:49 Ja Ci radzę zająć się czymś poważniejszym niż klikanie w emaile czy tam jakieś serfowanie za pieniądze. Podstawa to umiejętność zrobienia własnej strony, jej rozwijania i prowadzenia. Potem dajesz na to reklamy, odwiedzający sami budują wtedy Twój dochód. Tylko tak i to w dużym skrócie można odnieść sukces finansowy. RE: Co jest mi potrzebne? - Por2010 - 29-11-2011 16:35 ja ci polecam FireCash Wprowadzili fajną opcje że mozesz sobie wybrać jakie oferty chcesz mieć |