Nowa odsłona : DOMOWEGO SYSTEMU ZARABIANIA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Nowa odsłona : DOMOWEGO SYSTEMU ZARABIANIA (/Temat-Nowa-odslona-DOMOWEGO-SYSTEMU-ZARABIANIA-46211) Strony: 1 2 |
RE: Nowa odsłona : DOMOWEGO SYSTEMU ZARABIANIA - Cobelius - 19-01-2012 00:25 Udowodniłem swoją naiwność i żądzę szybkiego zarobku, bo kupiłem ten kurs. Gwarancję zwrotu pieniędzy wziąłem za dobrą monetę i zawiodłem się. Zawiodłem się na tym kursie, zawiodłem się na Dawidzie Sielewiczu - specu od tego bubla i zawiodłem się na swojej intuicji. Kasy mi nie zwrócił. Cały ten ebook to rodzaj kursu na temat pozycjonowania i zarabiania z Google Adsense. Wkrótce zacznę go udostępniać na forach jako ciekawostkę, o ile Pan Dawis S. nie pójdzie po rozum do głowy i nie odda mi kasy RE: Nowa odsłona : DOMOWEGO SYSTEMU ZARABIANIA - Ropsont - 19-01-2012 00:50 Jest w ogóle w tym e-booku jakakolwiek potrzebna wskazówka do której przeciętny człowiek samemu nie dojdzie? RE: Nowa odsłona : DOMOWEGO SYSTEMU ZARABIANIA - motorola1212 - 19-01-2012 10:48 Jest już tyle poradników o pozycjonowaniu nawet za darmo. A szczerze mówiąc jest to to samo co w płatnych poradnikach. No dobra. Czasem zdarza się taki poradnik który jest wart swojej ceny ale z tego co ja zauważyłem to rzadko. |