Jakie nagrody chcielbyście zobaczyć na prizers? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Forum Prizers.pl (/Forum-Forum-Prizers-pl-302) +----- Dział: Dyskusje (/Forum-Dyskusje-304) +----- Wątek: Jakie nagrody chcielbyście zobaczyć na prizers? (/Temat-Jakie-nagrody-chcielbyscie-zobaczyc-na-prizers-46137) |
RE: Jakie nagrody chcielbyście zobaczyć na prizers? - PokerStars1910 - 19-11-2011 22:06 (19-11-2011 21:56)mareczek napisał(a): Dobra to jedną z najbardziej wartosciowych nagrod, nie interesuje sie bo serwisy takie jak prizers,lockerz,tag itd. to strata czasu. Nie twierdze ze wyznacznikiem jest lockerz, ale jak by nie bylo tam byly dobre nagrody, na prizers nie ma. Tyle nie bede sie z toba klocil bo raczej to wiekszego sensu nie ma, bez obrazy ;* Co ma młynek do wiatraka? Jak możesz porównywać Prizers do Lockerz? RE: Jakie nagrody chcielbyście zobaczyć na prizers? - mareczek - 19-11-2011 22:09 Co ma młynek do wiatraka? Jak możesz porównywać Prizers do Lockerz? o moj Boze... 'Co ma mlynek do wiatraka?' zasluzyles na trola: Co ma piernik do wiatraka tak zebys wiedzial na przyszlosc. Nie porownuje ich imbecylu. Napisalem jedynie ze na lockerz byly i sa dobre nagrody, na prizers sa slabe nagrody, widzisz gdzies tu porownanie? Jesli tak to powinienem miec 2 z polskiego. RE: Jakie nagrody chcielbyście zobaczyć na prizers? - michal2612 - 19-11-2011 22:10 @2up piernik do wiatraka RE: Jakie nagrody chcielbyście zobaczyć na prizers? - Prizers.pl - 19-11-2011 22:17 Panowie, miały być propozycje a nie wojna, prosimy o zachowanie spokoju i nie tworzenie śmietnika. Co do propozycji wszystkie weźmiemy pod uwagę. RE: Jakie nagrody chcielbyście zobaczyć na prizers? - mareczek - 19-11-2011 22:21 To ja bym chcial zeby do wygrania byl Range Rover Evoque <333 RE: Jakie nagrody chcielbyście zobaczyć na prizers? - Karol1 - 19-11-2011 22:39 quady,skutery RE: Jakie nagrody chcielbyście zobaczyć na prizers? - pitfromhell - 19-11-2011 23:06 Fajnie by było, znowu poczuć dreszczyk emocji, jak za dawny czasów Lockerz [*] I wygrać np. kase na PP, jedyne co udawało mi się wygrać, a może teraz jakiś elektroniczny gadżet ? Dla mnie te nagrody, które są, są i tak super Jak na "Polskie" finanse RE: Jakie nagrody chcielbyście zobaczyć na prizers? - PokerStars1910 - 20-11-2011 10:15 (19-11-2011 22:09)mareczek napisał(a): Co ma młynek do wiatraka? Jak możesz porównywać Prizers do Lockerz? Specjalnie napisałem mareczku to, bo takie jest właśnie Twoje porównanie. Spójrz na ostatni post na 1 stronie... "Na lockerz od razu były tablety, a na prizers nie" - czy jakoś tak. Raczej to ty powinieneś mieć 2 z polskiego, skoro nie widzisz w tym porównania. PS. Zresztą nieważne, bo ta "kłótnia" nie ma celu. Zmieniłem nazwę tematu, żebyście się nie czepiali. RE: Jakie nagrody chcielbyście zobaczyć na prizers? - masterex2 - 20-11-2011 10:46 (19-11-2011 21:56)mareczek napisał(a): Dobra to jedną z najbardziej wartosciowych nagrod, nie interesuje sie bo serwisy takie jak prizers,lockerz,tag itd. to strata czasu. Nie twierdze ze wyznacznikiem jest lockerz, ale jak by nie bylo tam byly dobre nagrody, na prizers nie ma. Tyle nie bede sie z toba klocil bo raczej to wiekszego sensu nie ma, bez obrazy ;*Jak strata czasu to po jakiego ch... sie wypowiadasz? RE: Jakie nagrody chcielbyście zobaczyć na prizers? - mareczek - 20-11-2011 10:59 bo kazdy ma prawo sie wypowiedziec kotek ;** i szkoda mi czasu na te strony, nie na wypowiadanie sie tu, czytajmy ze zrozumieniem kochani ;* |