Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Xpango.com - Super nagrody za free! Sprawdzone! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Serwisy z Nagrodami, Konkursy Internetowe (/Forum-Serwisy-z-Nagrodami-Konkursy-Internetowe-42)
+--- Dział: Dyskusja o serwisach z nagrodami (/Forum-Dyskusja-o-serwisach-z-nagrodami-255)
+--- Wątek: Xpango.com - Super nagrody za free! Sprawdzone! (/Temat-Xpango-com-Super-nagrody-za-free-Sprawdzone-45943)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: Xpango.com - Super nagrody za free! Sprawdzone! - TorRenT - 14-11-2011 21:33

Trochę dziwna to stronka, bo wychodzi, że oferty płatne ;\\
Fajnie by było jakbyś nam opisał i dał SS bo bieda

RE: Xpango.com - Super nagrody za free! Sprawdzone! - masterex2 - 14-11-2011 21:33

zarejestrowane z reffa.

@Edit. Lipa z tymi ofertami bo wszystkie płatne ;p

RE: Xpango.com - Super nagrody za free! Sprawdzone! - sylwu - 14-11-2011 21:48

(14-11-2011 21:16)lebshot napisał(a):  No zaczynam zbierać, mam nadzieję że coś z tego wyjdzie Smile
Gratuluje WII, mam nadzieję że dobrze się sprawdza.

Ja zapewne wybiorę jakiś telefon Smile

@edit
Nie widzę żadnych darmowych ofert... mam nadzieję że w ciągu kilku dni się pojawią
Thx, konsole już siorki przejeły Tongue
Co do ofert to jest kilka darmowych, w których trzeba założyć konto trial, i trzeba dodać kartę płatniczą. Opisy ofert i wymagania znajdziesz na mojej stronce z sygnaturki.
Życzę powodzenia

(14-11-2011 21:17)Morgoth2 napisał(a):  Są jakieś darmowe oferty? Jeśli tak to ile ?

Są oferty darmowe, które wymagają dodania karty kredytowej/płatniczej.
Z tego co widzę są 3 takie oferty. Ale polecam skorzystać z niektórych płatnych, dostaje się więcej kredytów a w niektórych przypadkach możemy odzyskać to co zainwestowaliśmy.
Polecam jeszcze raz stronkę z mojej sygny, znajdziesz tam opisy i porady co do ofert
Jako ciekawostkę powiem że koszt mojego Wii to 7$ Wink

Powodzenia

(14-11-2011 21:23)TorRenT napisał(a):  Wybrałem nagrodę PSP.
Kredyty Potrzebne: 14
Zbieram 14 i wymieniam?

Ile potrzebowales na WII ?

Napisz jak tam dokładnie zbierać pkt bo trudno jest ; \
Tak zbierasz i wymieniaszSmile
Na Wii 12 kredytów
Zobacz sygneWink
Powodzenia

(14-11-2011 21:30)CMRR napisał(a):  Pomóż mi przy wypełnianiu ofertSmile Zarejestrowany z refa. Ile dostaje się credits za poleconego?
Dostaniesz 1 kredyt za poleconego, który zdobędzie przynajmniej 1 kredyt czyli np wypełni ofertę.
Poleconych w razie problemów z ofertami zapraszam po pomoc na PW.

(14-11-2011 21:33)TorRenT napisał(a):  Trochę dziwna to stronka, bo wychodzi, że oferty płatne ;\\
Oferty mam opisane na mojej stronce. Link w sygnaturce.
Pozdro

(14-11-2011 21:33)masterex2 napisał(a):  zarejestrowane z reffa.

Thx.
Nie wszystkie są płatne.
Odezwę się na PW.

RE: Xpango.com - Super nagrody za free! Sprawdzone! - masterex2 - 14-11-2011 21:53

(14-11-2011 21:48)sylwu napisał(a):  
(14-11-2011 21:16)lebshot napisał(a):  No zaczynam zbierać, mam nadzieję że coś z tego wyjdzie Smile
Gratuluje WII, mam nadzieję że dobrze się sprawdza.

Ja zapewne wybiorę jakiś telefon Smile

@edit
Nie widzę żadnych darmowych ofert... mam nadzieję że w ciągu kilku dni się pojawią
Thx, konsole już siorki przejeły Tongue
Co do ofert to jest kilka darmowych, w których trzeba założyć konto trial, i trzeba dodać kartę płatniczą. Opisy ofert i wymagania znajdziesz na mojej stronce z sygnaturki.
Życzę powodzenia

(14-11-2011 21:17)Morgoth2 napisał(a):  Są jakieś darmowe oferty? Jeśli tak to ile ?

Są oferty darmowe, które wymagają dodania karty kredytowej/płatniczej.
Z tego co widzę są 3 takie oferty. Ale polecam skorzystać z niektórych płatnych, dostaje się więcej kredytów a w niektórych przypadkach możemy odzyskać to co zainwestowaliśmy.
Polecam jeszcze raz stronkę z mojej sygny, znajdziesz tam opisy i porady co do ofert
Jako ciekawostkę powiem że koszt mojego Wii to 7$ Wink

Powodzenia

(14-11-2011 21:23)TorRenT napisał(a):  Wybrałem nagrodę PSP.
Kredyty Potrzebne: 14
Zbieram 14 i wymieniam?

Ile potrzebowales na WII ?

Napisz jak tam dokładnie zbierać pkt bo trudno jest ; \
Tak zbierasz i wymieniaszSmile
Na Wii 12 kredytów
Zobacz sygneWink
Powodzenia

(14-11-2011 21:30)CMRR napisał(a):  Pomóż mi przy wypełnianiu ofertSmile Zarejestrowany z refa. Ile dostaje się credits za poleconego?
Dostaniesz 1 kredyt za poleconego, który zdobędzie przynajmniej 1 kredyt czyli np wypełni ofertę.
Poleconych w razie problemów z ofertami zapraszam po pomoc na PW.

(14-11-2011 21:33)TorRenT napisał(a):  Trochę dziwna to stronka, bo wychodzi, że oferty płatne ;\\
Oferty mam opisane na mojej stronce. Link w sygnaturce.
Pozdro

(14-11-2011 21:33)masterex2 napisał(a):  zarejestrowane z reffa.

Thx.
Nie wszystkie są płatne.
Odezwę się na PW.

12 poleconych= każdy wypełnia 1 darmową ofertę = wii
Prosta kalkulacja Big Grin Czyż to nie jest proste?? Tongue

RE: Xpango.com - Super nagrody za free! Sprawdzone! - wesolutki - 15-11-2011 00:07

Mógłbyś napisać jakie 6 ofert wykonałeś za 7 dolców?

RE: Xpango.com - Super nagrody za free! Sprawdzone! - CreepyUploader - 15-11-2011 09:38

Zarejestrowałem sie z refa, jakbys mógł pm i cos pomóc dzieks

RE: Xpango.com - Super nagrody za free! Sprawdzone! - almich - 15-11-2011 10:49

Również się zarejestrowałem zobaczymy jakie będą tego efekty Smile

RE: Xpango.com - Super nagrody za free! Sprawdzone! - Bolt - 15-11-2011 14:24

Pytanka Big Grin
Jakieś cła / vaty i inne szmaty były? Sprzęcior widze zostawiłeś sobie Smile Sory że sie ci tu reklamuje a nie byłbyś zainteresowany zestawem DJ Hero 2 z mikserem ? Big Grin

RE: Xpango.com - Super nagrody za free! Sprawdzone! - mariio - 15-11-2011 15:12

dołączam się do pytania Bolta Big Grin
i jeszcze pytanie za oferty można płacić przez pp ?

RE: Xpango.com - Super nagrody za free! Sprawdzone! - ptasior - 15-11-2011 15:18

Zarejstrowany z refa Wink
Napisz PW co i jak Wink