Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Co sądzicie o nowej reklamie Coca Coli na święta - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Co sądzicie o nowej reklamie Coca Coli na święta (/Temat-Co-sadzicie-o-nowej-reklamie-Coca-Coli-na-swieta-45775)

Strony: 1 2

RE: Co sądzicie o nowej reklamie Coca Coli na święta - Ty27mek - 19-11-2011 08:02

Ja jestem za tym, co mówi Tech. Ta muzyka "Coraz bliżej święta ..." miała w sobie ten czar. Tutaj - może źle coś mówię, ale w tle jest chyba piosenka Bibera świąteczna, którą niedawno nagrał - wiec porażka. Ogólnie ciężarówki są, ale mogli zrobić jakiegoś mixa... pokazać ludzi, którzy trudzą się czasem przedświątecznym - jakiś wątek z coca colą, i na koniec z 10 sekund przynajmniej ciężarówki :-)

Sorry Biber, to jednak śpiewa kobieta: Natasha Bedingfield -- Shake up Christmas

RE: Co sądzicie o nowej reklamie Coca Coli na święta - Marello - 19-11-2011 10:59

Bleee dlaczego tak to wygląda, wolałem starą wersję świąteczną fajna muzyczka "Coraz bliżej święta uuuuuuuuu... ;s" a nie jakieś nie wiadomo co Big Grin
Klimat się zmienił reklama przestała mnie się tak bardzo podobać ;s

RE: Co sądzicie o nowej reklamie Coca Coli na święta - motorola1212 - 26-11-2011 13:15

Mi się podoba Smile