![]() |
Co sądzicie o nowej reklamie Coca Coli na święta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Co sądzicie o nowej reklamie Coca Coli na święta (/Temat-Co-sadzicie-o-nowej-reklamie-Coca-Coli-na-swieta-45775) Strony: 1 2 |
RE: Co sądzicie o nowej reklamie Coca Coli na święta - Ty27mek - 19-11-2011 08:02 Ja jestem za tym, co mówi Tech. Ta muzyka "Coraz bliżej święta ..." miała w sobie ten czar. Tutaj - może źle coś mówię, ale w tle jest chyba piosenka Bibera świąteczna, którą niedawno nagrał - wiec porażka. Ogólnie ciężarówki są, ale mogli zrobić jakiegoś mixa... pokazać ludzi, którzy trudzą się czasem przedświątecznym - jakiś wątek z coca colą, i na koniec z 10 sekund przynajmniej ciężarówki :-) Sorry Biber, to jednak śpiewa kobieta: Natasha Bedingfield -- Shake up Christmas RE: Co sądzicie o nowej reklamie Coca Coli na święta - Marello - 19-11-2011 10:59 Bleee dlaczego tak to wygląda, wolałem starą wersję świąteczną fajna muzyczka "Coraz bliżej święta uuuuuuuuu... ;s" a nie jakieś nie wiadomo co ![]() Klimat się zmienił reklama przestała mnie się tak bardzo podobać ;s RE: Co sądzicie o nowej reklamie Coca Coli na święta - motorola1212 - 26-11-2011 13:15 Mi się podoba ![]() |