[Ważne] KONIEC Z KUPOWANIEM GIER NA 5 OSÓB !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Pokój Gracza (/Forum-Pokoj-Gracza-108) +---- Dział: PlayStation (/Forum-PlayStation-141) +---- Wątek: [Ważne] KONIEC Z KUPOWANIEM GIER NA 5 OSÓB !!! (/Temat-Wazne-KONIEC-Z-KUPOWANIEM-GIER-NA-5-OSOB-45449) Strony: 1 2 |
RE: [Ważne] KONIEC Z KUPOWANIEM GIER NA 5 OSÓB !!! - WilkuNSX - 05-11-2011 10:29 Szczerze pisze się na batmana i mw3/driver . Teraz tylko muszę bf3 kupić . RE: [Ważne] KONIEC Z KUPOWANIEM GIER NA 5 OSÓB !!! - Razer - 05-11-2011 11:53 Ja jak tylko pojawi się i Batman i MW3 to biore z miejsca, nieważne ile będą kosztowały @TOPIC: szkoda, ale tak czy siak zapłaci się 1/2 ceny (jeszcze gdyby ceny w elektr. były mniejsze niż w detalicznej byłoby good). RE: [Ważne] KONIEC Z KUPOWANIEM GIER NA 5 OSÓB !!! - WilkuNSX - 05-11-2011 12:08 Ta , zawsze to 50% , ale i tak to jest wersja elek. i tak jak pisałeś powinna być tańsza. Ale myślę że pomyślą nad tym iż teraz będzie we 2 to i taniej gry powinny być. RE: [Ważne] KONIEC Z KUPOWANIEM GIER NA 5 OSÓB !!! - radekb29 - 05-11-2011 12:55 Z jednej strony źle bo nie będzie można kupić tanio gierek a z drugiej strony dobrze bo to było troche nie fair ze ktos kupił grę za 200 zł a później pojawiła się na PSS za 40zł, myślę że wogole nie powinno być czegoś takiego jak gry Retail w wersji elektronicznej. Ale za to mogliby obniżyć ceny gier pudełkowych do jakiś normalnych cen... RE: [Ważne] KONIEC Z KUPOWANIEM GIER NA 5 OSÓB !!! - Razer - 05-11-2011 13:58 Wilku, gry nie będą taniej... Pierwotnie to nie miało być kupowanie "w 5 osób", a jedynie możliwość aktywacji slota na 5 konsolach Wiemy jak to się skończyło, Sony próbowało z tym walczyć, banowali ale jak widać to nie pomogło więc zmieniają regulamin RE: [Ważne] KONIEC Z KUPOWANIEM GIER NA 5 OSÓB !!! - Bolt - 05-11-2011 16:40 Trochę w ciula polecieli, jakby jeszcze na 3 sloty się dało to by było git Można do nich walnąć jakąś zbiorową petkę ale to nic nie da pewnie RE: [Ważne] KONIEC Z KUPOWANIEM GIER NA 5 OSÓB !!! - Lubelak - 06-11-2011 10:55 w sumie na 2 osoby też tragedii nie ma bo zawsze to połowe taniej RE: [Ważne] KONIEC Z KUPOWANIEM GIER NA 5 OSÓB !!! - Marello - 06-11-2011 14:50 @up Dokładnie cieszmy się, że możemy dzielić cenę chociaż na pół. |