Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
punkcik.ctwg.pl = wielki scam i oszustwo - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: punkcik.ctwg.pl = wielki scam i oszustwo (/Temat-punkcik-ctwg-pl-wielki-scam-i-oszustwo-44895)

Strony: 1 2 3 4

RE: punkcik.ctwg.pl = wielki scam i oszustwo - Punkcik - 22-10-2011 21:19

Witam, widzę ktoś tu dostał bana i teraz ma pretensje. No cóż jesteśmy legalną stroną pod każdym względem.

Serwis,strona nie musi być działalnością gospodarczą, a z wszelkich dochodów się rozliczam także nie jestem 15 letnim adminem giftfrom.net i nie strasz mnie założeniem NIPu.

Pozdrawiam Smile

RE: punkcik.ctwg.pl = wielki scam i oszustwo - machu123 - 22-10-2011 21:35

Heh chamstwo w biały dzień dostałem bana 10 minut przed napisaniem tej wypowiedzi poniwaz grzecznie zacząłęm pytać an czacie dalczego serwis jest nielegalnie prowadzony. A oto screen z powodem bana( powod sprzeczny z regulaminem). Nie zostawie tak tej sprawy

[Obrazek: 41047690439914339705.png]

RE: punkcik.ctwg.pl = wielki scam i oszustwo - Punkcik - 22-10-2011 21:43

Dostałeś za głupotę i nie mam tu nic więcej do powiedzenia. Skoro uważasz, że serwis działa nielegalnie zgłoś to do sądu i tyle, a nie truj tyle skoro tłumaczę Ci po polsku, że serwis jest legalny. Nie będę wstawiał screenów z umów żeby Ci to pokazać. Ile właściwie masz lat? 15? Odpisałem Ci na naszym forum, tutaj na forum, do tego na email.

A ty kompletnie ignorujesz te wiadomości.

RE: punkcik.ctwg.pl = wielki scam i oszustwo - machu123 - 22-10-2011 21:44

Spójrzcie prosze nadate bana i godzine ostatniego posta uzytkownika Punkcik

RE: punkcik.ctwg.pl = wielki scam i oszustwo - Punkcik - 22-10-2011 21:52

Co ma data bana do daty mojej wypowiedzi? Wiedziałem, że tu napiszesz więc przyszedłem Ci odpisać.

Jako, że jesteś człowiekiem niekomunikacyjnym to nie będę odpowiadał na posty w temacie gdzie ignorujesz moje wypowiedzi.

RE: punkcik.ctwg.pl = wielki scam i oszustwo - machu123 - 22-10-2011 21:54

O nie nie ignoruje nicoczywiście biore pod uwae twoje wypowiedzi ale niestey ty nie bierzyeszmoich. I fajny powodbana za głupotęto wooglezgodnezwaszym regulaminem. Tylko napisałem ze działą nielegalnie i juzban heh. Fajnie pomysle nad zgloszeniem sprawy do sądu dzieki za rade

RE: punkcik.ctwg.pl = wielki scam i oszustwo - Punkcik - 22-10-2011 21:59

Nie będę tu odpisywał po 20 razy tego samego. Odpisałem na wiadomość email, więc jak chcesz wymieniać swoje zdanie z moim to odpowiedz tam, a tu.

Jeżeli chcesz się bawić to się baw, ja jak już mówiłem nie będę powtarzał po 20 razy.

RE: punkcik.ctwg.pl = wielki scam i oszustwo - Killer - 22-10-2011 22:10

Machu123, wybacz ale jestes wiekszym niedorozwojem niż pitery56, krycho i inne tego typu pokraki, których już dawno z tego forum wywaliłem. Płacą Ci za bycie idiotą i niedorozwojem? Na pewno nie jesteś tu po to by zarabiać w internecie jak pozostali użytkownicy, osoby takie jak ty powinny zostać skazane na wieczną banicje i zakaz korzystania z internetu. To właśnie dzięki takim ludzią jak Ty, poziom internetu schodzi na psy, proponuje byś zamknął się w piwnicy i nie wychodził do momenu w którym Kononowicz zostanie prezydentem polski. Piszesz bez sensu, gówno wiesz zarówno o prawie w polsce, jak i prawie autorskim co już nie raz pokazałeś, więc proszę Cie nie osmieszaj się, chyba że tak bardzo chcesz dołączyć do pitera56 i kolegów.

RE: punkcik.ctwg.pl = wielki scam i oszustwo - machu123 - 22-10-2011 22:27

Heh nie raz czyli.... O prawie wiem dosyć zeybm mogł co nieco powiedziec, jestem tu po to zeby zarabiac ale akurat w tymze poscie ostrzegam innych uuzytkownikow

RE: punkcik.ctwg.pl = wielki scam i oszustwo - LessiPL - 22-10-2011 22:38

ośle, Ty nawet po polsku dobrze zdań nie potrafisz złożyć...