Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
iPhone vs HTC - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: iPhone vs HTC (/Temat-iPhone-vs-HTC-44755)

Strony: 1 2

RE: iPhone vs HTC - ciastkO - 20-10-2011 14:11

Budżet zwiększył się do 1000 zł

RE: iPhone vs HTC - Ciastek - 20-10-2011 14:29

ja polecam htc sense tylko nie jestem pewien czy zmieści się w budżecie a jak nie to jakiegoś innego htc ^^

RE: iPhone vs HTC - Daminn - 20-10-2011 15:03

A ten sense jakiś nowy model od HTC?

RE: iPhone vs HTC - Youtuber - 20-10-2011 15:05

Może jemu chodzi o Sensation?

RE: iPhone vs HTC - Scoobyx - 20-10-2011 15:15

Po co ci taki telefon? Wybierz Samsunga galaxy Ace. Super telefonik. Ma wszystko co potrzeba, a nie jest taki drogi.

RE: iPhone vs HTC - Leopard - 20-10-2011 20:52

Scoobyx skoro ma do wydania 1000zł, to po co proponujesz mu Samsung'a, którego można kupić za 750zł :>? Wiadomo, ze jak dopłaci te 250zł to dostanie lepszy telefon, a do tego może spokojnie dostać jakiegos HTC, który posiada lepszy UI od innych Android'ów, albo iPhone 3GS.
A z HTC, to w tej cenie masz do wyboru chyba tylko HTC Desire Z (Android) i HTC 7 Trophy (Windows Phone 7), z czego ten drugi ma trochę więcej RAMu i lepszy procesor, ale ten pierwszy ma Android'a, na którego myślę jest trochę więcej aplikacji. Najlepiej obadać własnoręcznie oba telefony Smile. Tu masz porównanie specyfikacji: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3421&idPhone2=3118 .

RE: iPhone vs HTC - Coristo - 20-10-2011 21:05

Leo jeszcze mozna za tyle DHD dorwacWink

RE: iPhone vs HTC - Daminn - 20-10-2011 21:13

Dokładnie, mając 1000zł zamiast Ace można wziąć Galaxy S który jest najlepszym wyborem w tej cenie. No chyba że bardzo chcesz mieć piękne Sense to htc. TouchWiz od Samsunga taki beznadziejny nie jest, przyłożyli się i ma kilka ciekawych rozwiązań. Telefony obu producentów są wspierane przez ludzi z xda, więc o romy nie ma co się martwić Lol