Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Konkurs Unibet EXPERT FC - Nagrody co tydzień, specjalne co miesiąc !!! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Konkurs Unibet EXPERT FC - Nagrody co tydzień, specjalne co miesiąc !!! (/Temat-Konkurs-Unibet-EXPERT-FC-Nagrody-co-tydzien-specjalne-co-miesiac-44375)

Strony: 1 2 3 4

RE: Konkurs Unibet EXPERT FC - Nagrody co tydzień, specjalne co miesiąc !!! - kris6917 - 24-10-2011 22:02

gratki
a co z ta nasza podliga ??

RE: Konkurs Unibet EXPERT FC - Nagrody co tydzień, specjalne co miesiąc !!! - Jeppers - 24-10-2011 22:28

w każdej lidze chcecie podlige ?

RE: Konkurs Unibet EXPERT FC - Nagrody co tydzień, specjalne co miesiąc !!! - kris6917 - 25-10-2011 16:54

nie wiem jak inni ale ja gram w kazdej lidze wiec mozna zrobic podlige w kazdej lidze ale niech sie wypowiedza inni chetni

RE: Konkurs Unibet EXPERT FC - Nagrody co tydzień, specjalne co miesiąc !!! - Jeppers - 25-10-2011 22:28

Login subliga: zarabiam.com

Hasło do subliga: zc123

RE: Konkurs Unibet EXPERT FC - Nagrody co tydzień, specjalne co miesiąc !!! - scofi - 26-10-2011 11:05

Ja oczywiście też moge w kazdej grac.

Dołączyłem do każdej ligi,

RE: Konkurs Unibet EXPERT FC - Nagrody co tydzień, specjalne co miesiąc !!! - Blackpanter - 29-10-2011 15:38

(24-10-2011 08:38)scofi napisał(a):  No i koniec kolejki ligi hiszpańskiej niestety 9 pozycji nie udalo sie utrzymac zakonczylem miesiac na 13 pozycji a co za tym idzie 20 euro na konto unibet. Łącznie w tym konkursie 50 euro win Big Grin (drogą nie chodzi)
a masz juz pieniądze na koncie, bo u mnie zażądali scrrenu ID , wysłąłem i dalej kasy nie ma na koncie

RE: Konkurs Unibet EXPERT FC - Nagrody co tydzień, specjalne co miesiąc !!! - scofi - 30-10-2011 18:18

Ostatniej wygranej jeszcze nie otrzymałem, napisali ze "Nagroda zostanie wypłacona jak tylko lista wygranych zostanie zamknięta" ale wczesniejsze dwie wygrane mam na koncie wiec tą pewnie tez wypłacą tylko trzeba troche poczekać.
Ode mnie nigdy nie chcieli screenu ID tylko przy pierwszej wygranej chcieli skan dowodu osobistego, a przy nastepnych wygranych juz nawet skanu nie chcieli bo napisali mi że maja juz mnie w bazie.

RE: Konkurs Unibet EXPERT FC - Nagrody co tydzień, specjalne co miesiąc !!! - Blackpanter - 31-10-2011 09:09

ok dzięki za odp., czekam , na razie, nie dzwonię do nich, gram dalej. Tobie życzę powodzenia. Ja ostatnich kolejkach daleko, ale nie zawsze jest święto.

RE: Konkurs Unibet EXPERT FC - Nagrody co tydzień, specjalne co miesiąc !!! - scofi - 02-11-2011 19:53

Ja ostatnio w niemieckiej na 7 miejscu w generalce (10 euro)
Zapisz się do naszej ligi !!! Są tylko 3 osoby zapisane.
Nazwe i hasło masz w postach wyżej.

RE: Konkurs Unibet EXPERT FC - Nagrody co tydzień, specjalne co miesiąc !!! - Blackpanter - 23-11-2011 12:14

Sofi zapisałem się do konkursu, napisałem Ci tez pocztę , nie wiem czy czytałeś