![]() |
Sieć komórkowa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Sieć komórkowa (/Temat-Siec-komorkowa-43369) |
RE: Sieć komórkowa - Tomek - 21-09-2011 21:48 wg.mnie to zależy czy bierzesz abonament czy na kartę. jeżeli abonament to t-mobile: 1. świetne ceny telefonów 2. jeżeli jesteś studentem to przez pół roku płacisz 1/2 abonamentu 3. w każdym miesiącu masz 80 min które możesz zmaieniać na smsy, mmsy, megabajty 4. jeżeli dużo podróżujesz to z państw gdzie jest t-mobile na polskie numery t-mobile dzwonisz za zwykłą stawkę (nie roaming) zauważyłem, ze duzo osob proponuje playa ale wg mnie play jest beznadziejny gdyż: 1. mają drogo telefony 2. do playa jest strasznie drogo więc nikt nie będzie chciał do cibeie dzwonic jezeli natomiast bedziesz bral "na karte" to polecam ci orange free RE: Sieć komórkowa - Bolt - 21-09-2011 21:58 PLAY ma drogie telefony? Pierwsze słysze.. ale dobrze wiedzieć Każda sieć ma swoje zalety: ORANGE (najlepszy zasięg a nie że latasz po domu jak głupi by znaleźć 2 kreski), PLUS oferty biznesowe, PLAY tanie telefony a T-MOBILE to w sumie sam nie wiem, mają całkiem całkiem ceny fonów net to nie wiem, bo korzystam z neta w fonie tylko przez wifi. W orange jestem a od czasów idei, ponad 6 lat z tym samym numerem, mam 29 gr za minutę, 15 gr za esa, jak potrzeba gadania z dziewczynami to pakiet 600 esów i tyle ![]() RE: Sieć komórkowa - mariio - 21-09-2011 22:27 Bolt orange nie ma najlepszego zasięgu bo najlepszy ma t mobile, jak pisałem wcześniej ![]() RE: Sieć komórkowa - Daminn - 21-09-2011 22:36 To ja nie wiem gdzie wy mieszkacie. W moim zadupiastym mieście zasięg na równi z innymi sieciami. (21-09-2011 20:55)Driver napisał(a): jak widac ty tez malo wiesz.... bo zasieg w playu jest nadal fatalny... moja ciocia jak zeszla u siebie na -2 pietro i sie zatrzasnela i dzwonila z telefonu z karta play to nie bylo zasiegu, ale naszczescie miala tez telefon z karta t-mobile - byly dwie kreski i sie dodzwonila Czyli zasięg twojej ciotki jest wyznacznikiem mojej wiedzy? Play jedzie na nadajnikach Plusa i jak napisałem tak jest. RE: Sieć komórkowa - mariio - 21-09-2011 22:45 Tak to prawda Play wykorzystuje nadajniki plusa RE: Sieć komórkowa - Arekxxl - 22-09-2011 00:12 W moim mieście też pełny zasięg a mam play. Może te wasze braki zasięgu to wina telefonu. A co do operatora to polecam play a najlepiej play fresh. Tanie smsy, rozmowy i pakiety internetowe. Mam na razie abonament ale przejdę na kartę. RE: Sieć komórkowa - omisiu - 22-09-2011 13:49 (21-09-2011 19:51)jakub755 napisał(a): Z tego co wiem to Play ma nie najlepszy zasięg Play ma nadajniki plusa jak też swoje. Wybierz play bo z niego jest najtaniej do wszystkich. Co do internetu to się nie orientowałem bo nie mam potrzeby takowej na razie. RE: Sieć komórkowa - mikolaj90 - 22-09-2011 19:54 Istnieje jeszcze 36.6 ? Miałem kiedyś w tej sieci ale nie wiem czy istnieje jeszcze. Nie ma ich strony internetowej. RE: Sieć komórkowa - mikolaj90 - 25-09-2011 09:28 Odświeżam bo chcę dowiedzieć się o 36.6. RE: Sieć komórkowa - Miu - 25-09-2011 09:56 36.6 należy/należała do Plusa. http://nakarte.plus.pl/ Tam masz po lewej stronie 36.6 |