Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[ANKIETA] Nowy dział na Zarabiam? Zadania za $$? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13)
+--- Wątek: [ANKIETA] Nowy dział na Zarabiam? Zadania za $$? (/Temat-ANKIETA-Nowy-dzial-na-Zarabiam-Zadania-za-42880)

Strony: 1 2

RE: [ANKIETA] Nowy dział na Zarabiam? Zadania za $$? - Lolekk1993 - 12-09-2011 13:10

Jestem Za Big Grin Z chęcią rozwiąże jakieś zadanko matematyczne za parę cenciaków Big Grin

RE: [ANKIETA] Nowy dział na Zarabiam? Zadania za $$? - Lookso - 13-09-2011 15:46

Forum o zarabianiu... ale żeby tak na zadaniach domowych?
Jestem na NIE. Każdy to powinien robić sam wg. własnych umiejętności, bo to jest tak jakbyś chciał przekupić nauczyciela i za lepszą ocenę dać mu dolara. Nie wyobrażam sobie zbytnio takiego działu na forum, ale widzę że chyba już i tak jest przegłosowane.

RE: [ANKIETA] Nowy dział na Zarabiam? Zadania za $$? - Egon - 13-09-2011 15:49

zdecydowanie na Nie, jeżeli miałbym zrobić jakieś zadanie a nie wiedziałbym jak to pierwsze co bym zrobił poszukał bym w googlach i na pewno bym znalazł, a jeśli nie to na zadane bym zadał pytanie za darmo Wink, co do wypracowań itp lepiej samemu napisać wzorując się na innym na tą symboliczną 3 niż potem siedzieć na maturze/egzaminie i nic nie napisać Smile

RE: [ANKIETA] Nowy dział na Zarabiam? Zadania za $$? - ipfon - 14-09-2011 11:01

Również jestem na nie, jak będą powstawały tego rodzaju "inicjatywy", to w końcu wyrośnie nam pokolenie debili, głupków, tumanów itd itp

RE: [ANKIETA] Nowy dział na Zarabiam? Zadania za $$? - Grub63 - 15-09-2011 15:59

(14-09-2011 11:01)ipfon napisał(a):  Również jestem na nie, jak będą powstawały tego rodzaju "inicjatywy", to w końcu wyrośnie nam pokolenie debili, głupków, tumanów itd itp

Jestem tego samego zdania, już zaczyna to być widoczne po ortografii co poniektórych leni i obiboków, którzy traktują szkołę jak zło konieczne Lol

RE: [ANKIETA] Nowy dział na Zarabiam? Zadania za $$? - omisiu - 16-09-2011 09:07

Jestem na nie choć zadań których nie umiem to nie robię, bądź spisuję. Dość dziwny pomysł więcej zachodu niż pożytku. Pierw trzeba się umówić za ile następnie kiedy. Na koniec jak zadanie będzie źle to co?? Nie wiadomo czy płatność ustalisz z góry czy za dobrze zrobione zadanie. Jak to drugie to jestem pewien, że będą oszustwa.

Nie NIE nie!

RE: [ANKIETA] Nowy dział na Zarabiam? Zadania za $$? - pikusix1 - 17-09-2011 20:26

zdecydowanie na tak Wink