Ybec Bux - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ybec Bux (/Temat-Ybec-Bux-42871) Strony: 1 2 |
RE: Ybec Bux - Roben - 23-10-2011 18:24 Panowie bez napinki.Sledzę waszą polemike od paru dni i jeśli dalej tak będzie to otrzymacie ostrzeżenia więc radze to skonczyć. Ps.Jesli uważasz że tą wiadomością na priw złamał regulamin to ją zgłoś tak to sie załatwia. RE: Ybec Bux - wojtekp17 - 23-10-2011 18:29 OK. Postaram się ignorować zaczepki . RE: Ybec Bux - mareczek - 24-10-2011 10:36 tak jest przyznaje sie napisalem na pw 'zaczynasz mnie wkurwiac' bo taka jest prawda sory za napinke ale chlopak podaje buxy ktore upadaja po tygodniu max miesiacu i wielkiego znawce udaje, po prostu nie wiesz wiele o buxach to nie dyskutuj tyle, tyle mam do powiedzenia w tej sprawie i pozdrawiam serdecznie a pisac i smiac sie moge z tego ze twoje buxy to ladnie mowiac 'niewypaly' RE: Ybec Bux - wojtekp17 - 24-10-2011 11:07 Pochwal się swoimi pewniakami. Ale mam pecha,że trafiłem na znawcę. Gdzie mnie się równać z nim. RE: Ybec Bux - mareczek - 24-10-2011 13:15 Na pw wyslane pewniaki ;**** RE: Ybec Bux - wojtekp17 - 24-10-2011 13:47 Na tych buxach,które wysłałeś mi na PW to każdy potrafi klikać,a przy okazji już wiem kogo omijać z daleka ( reflink ) A tak na marginesie nie pisz do mnie na PW. Jeżeli czyta nas Roben to nie ja po raz kolejny rozpocząłem jak to ładnie napisałeś polemikę. RE: Ybec Bux - mareczek - 24-10-2011 15:58 Kazdy potrafi klikac? A co too trzeba miec jakies specjalne zdolnosci do klikanie w reklamy,linki,bannery? Chlopcze zastanow sie zanim cos napiszesz. Dalem reflinki bo tak mialem je zapisane w folderze. Wybacz mi ten blad. Poza tym pisze na PW zeby nie spamowac tematow i klocic sie 'publicznie' czego ty chyba nie mozesz zrozumiec, jak chcesz sie poklocic podyskutowac to zapraszam na pw, gg: 8543757. Masz z 12-13 lat a wnioskuje po twoich wypowiedziach. Blagam cie przestan juz pisac glupoty a jak chcesz pogadac j.w zapraszam. RE: Ybec Bux - wojtekp17 - 24-10-2011 16:34 Mógłbym wymieniać poglądy na PW z kimś kto nie używa obraźliwych słów i nie sugeruje pobicia. I jeszcze jedno musisz nauczyć się czytać ze zrozumieniem.Pisząc ,że każdy może na tych buxach klikać, zupełnie coś innego miałem na myśli. - Do - Roben jeżeli chcesz możesz mi dać ostrzeżenie za ten wpis albo coś innego. Tak w zasadzie od tej chwili kończę ten nierówny pojedynek. Bez odbioru. Ybec Bux - DDK - 05-08-2012 19:48 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |