Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
YT Flagger - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278)
+---- Wątek: YT Flagger (/Temat-YT-Flagger-42615)

Strony: 1 2

RE: YT Flagger - mrxardas - 07-09-2011 18:46

Fake! Wysyła hasła i loginy do waszych kont na YT a potem kradnie wasze nisze i banuje wasze konto!

RE: YT Flagger - matevos - 08-09-2011 06:14

Sprawdźcie program w sandboxie czy nie uruchamia jakiś procesów oraz w TCPVIEW czy nie łączy się z jakimś adresem IP i czy nie wysyła danych pakietowych w postaci waszych kont do niego (Serwera) lub na poczte email.

RE: YT Flagger - Rzetliksz - 08-09-2011 15:26

(07-09-2011 18:46)mrxardas napisał(a):  Fake! Wysyła hasła i loginy do waszych kont na YT a potem kradnie wasze nisze i banuje wasze konto!
Chciałbym nie zwrócić na to uwagi, ale dobija mnie to, że takie debile istnieją.

RE: YT Flagger - mrxardas - 08-09-2011 16:30

(08-09-2011 15:26)Rzetliksz napisał(a):  
(07-09-2011 18:46)mrxardas napisał(a):  Fake! Wysyła hasła i loginy do waszych kont na YT a potem kradnie wasze nisze i banuje wasze konto!
Chciałbym nie zwrócić na to uwagi, ale dobija mnie to, że takie debile istnieją.
Nazywasz mnie debilem bo przestrzegam innych użytkowników przed twoimi złośliwymi programami czy chodzi > ci < o coś innego?
Jak taki kozak to udostępnij kod źródłowy abyśmy mogli sobie sprawdzić co tam jest.

RE: YT Flagger - michal2612 - 08-09-2011 16:34

A już chciałem pobrać Tongue