pokerstrategy.com - gruuuuuba wypłata :D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zdobyte Nagrody (/Forum-Zdobyte-Nagrody-149) +--- Dział: Wypłaty (/Forum-Wyplaty-165) +--- Wątek: pokerstrategy.com - gruuuuuba wypłata :D (/Temat-pokerstrategy-com-gruuuuuba-wyplata-D-42447) Strony: 1 2 |
RE: pokerstrategy.com - gruuuuuba wypłata :D - KarmazynowyPirat - 05-09-2011 15:32 (05-09-2011 14:22)sylwu napisał(a): To pokerstrategy wypłaca jakąś kasę?? Za poleconych? Za poleconych to raczej nie zarobisz. Zarobisz na bonusach za ugrane punkty, wyścigach rake, bonusach dla najlepszych graczy, no i przede wszystkim na samej grze w pokera. RE: pokerstrategy.com - gruuuuuba wypłata :D - Gegz - 05-09-2011 18:39 Gratki RE: pokerstrategy.com - gruuuuuba wypłata :D - sylwu - 05-09-2011 20:52 (05-09-2011 15:32)KarmazynowyPirat napisał(a):(05-09-2011 14:22)sylwu napisał(a): To pokerstrategy wypłaca jakąś kasę?? Za poleconych? No spox, tyle że z tego co mi wiadomo na pokerstrategy nie gra się w pokera. RE: pokerstrategy.com - gruuuuuba wypłata :D - KarmazynowyPirat - 05-09-2011 21:26 No nie gra się na pokerstrategy, a na platformach z nimi współpracujących, co nie zmienia faktu,że wszystkie bonusy, dodatkowe wygrane itp. dostaje się w serwisie pokerstrategy i z niego też się wypłaca. Pozdrawiam. RE: pokerstrategy.com - gruuuuuba wypłata :D - sylwu - 06-09-2011 14:54 Hmm, to trochę się tam pozmieniało chyba. Pamietam że za ugrane punkty dostawało się dostęp do nowych artykułów i lepszą rangę. To jak byś mógł w skrócie, co grasz, gdzie i ile? RE: pokerstrategy.com - gruuuuuba wypłata :D - KarmazynowyPirat - 07-09-2011 16:32 Za ugrane punkty nadal dostaje się wyższe rangi i dostęp do coraz to lepszych szkoleniówek. Jednak serwis oferuje także wiele konkursów lub zwyczajnych bonusów. Gram kiedy mam wolny czas, gram tam, gdzie akurat dają jakiś darmowy kapitał lub coś w tym stylu, bo własnej kasy inwestować nie zamierzam. Śledząc newsy z pokerstrategy zawsze jestem na czasie z takimi nowinkami Robi się trochę bałagan. Jeżeli ktoś ma pytanie odbiegające od tematu wypłaty to zapraszam na PW. |