![]() |
Trip Po Europie al'a Busem Przez Świat. POMOC w wyborze trasy, środka transportu. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Trip Po Europie al'a Busem Przez Świat. POMOC w wyborze trasy, środka transportu. (/Temat-Trip-Po-Europie-al-a-Busem-Przez-Swiat-POMOC-w-wyborze-trasy-srodka-transportu-42397) Strony: 1 2 |
RE: Trip Po Europie al'a Busem Przez Świat. POMOC w wyborze trasy, środka transportu. - Ganek - 01-09-2011 13:40 Właśnie jak tak krążyłem ołówkiem po mapie to kurde wychodzi że sporo tego zwiedzę ![]() Francja,Portugalia,Włochy,Chorwacja,Grecja,Bułgaria,Rumunia ![]() RE: Trip Po Europie al'a Busem Przez Świat. POMOC w wyborze trasy, środka transportu. - Bolt - 01-09-2011 13:44 aa i transport, odpuść sobie osobówkę, jazda z rodzicami i z sąsiadami na chorwacje w toyocie hiace to nie było lekko, jazdy osobowym sobie nie wyobrażam. To też lepiej dla kierowcy bo jak byście się zmieniali to zawsze lepiej mieć dużo miejsca a nie siedzieć z kolanami pod sufitem RE: Trip Po Europie al'a Busem Przez Świat. POMOC w wyborze trasy, środka transportu. - mikolaj90 - 01-09-2011 13:44 Jeżeli jesteś naprawdę kozak bierz żuka i zrób sobie wycieczkę taką jak zaznaczyłem: ![]() RE: Trip Po Europie al'a Busem Przez Świat. POMOC w wyborze trasy, środka transportu. - Jeppers - 01-09-2011 13:49 Trip Po Europie, A Nie Azji I Afryce !!!! RE: Trip Po Europie al'a Busem Przez Świat. POMOC w wyborze trasy, środka transportu. - m4rcin93 - 01-09-2011 13:49 Na Wałbrzych ! RE: Trip Po Europie al'a Busem Przez Świat. POMOC w wyborze trasy, środka transportu. - Ganek - 01-09-2011 13:58 Chyba mnie trochę poniosło ![]() ![]() RE: Trip Po Europie al'a Busem Przez Świat. POMOC w wyborze trasy, środka transportu. - Psek - 01-09-2011 14:36 Do San Marino! RE: Trip Po Europie al'a Busem Przez Świat. POMOC w wyborze trasy, środka transportu. - Lubelak - 01-09-2011 14:37 (01-09-2011 13:16)MareKSG napisał(a): Szczerze ogórek jest chyba najlepszym rozwiązaniem. Nie wiem jaki budżet ale ewentualnie VW Transporter, Kia Carnival, Ford Transit lub pełen hardcor czyli Żuk VW transporter a ogórek to jedno i to samo ![]() |