Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Darmowe naklejki - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Darmowe naklejki (/Temat-Darmowe-naklejki-4238)

Strony: 1 2

RE: Darmowe naklejki - Daminn - 01-04-2010 17:56

Skąd na to pomysł? Było o tym parę lat temu na pewnym forum o tematyce skuterowej. Dodam że najlepiej wkleić w prośbę tekst o tym że to będzie reklama dla tej firmy itp. Niestety najchętniej gadżety przysyłają zagraniczne strony;]

RE: Darmowe naklejki - kura - 01-04-2010 18:14

Podająć powód piszcie że bierzecie udział w wyścigach czy coś w tym stylu i chcecie sobie okleić samochód, motor, quada itp

RE: Darmowe naklejki - Sony_st - 01-04-2010 19:31

(01-04-2010 17:56)Daminn napisał(a):  Skąd na to pomysł? Było o tym parę lat temu na pewnym forum o tematyce skuterowej. Dodam że najlepiej wkleić w prośbę tekst o tym że to będzie reklama dla tej firmy itp. Niestety najchętniej gadżety przysyłają zagraniczne strony;]

ten temat jest na każdym forum o motorach/ motocyklach/ skuterach itp.

a co skoro jest na innym forum to tutaj nie mogę już wrzucić? zazdrościsz jednego posta?? Smile

RE: Darmowe naklejki - Daminn - 01-04-2010 21:49

Zazdrościć posta? gz! Nie, i nie mam nic przeciwko;] Chciałem dodać że najlepiej w prośbie o gadżet napisać że chce/będzie się robiło reklamę dla danej firmy. Ale nie róbmy ot.

RE: Darmowe naklejki - Mariolars - 02-04-2010 13:49

masz plusa

RE: Darmowe naklejki - simon002 - 21-06-2010 15:03

Fajna lista Smile Na pewno skorzystam

RE: Darmowe naklejki - Stachu - 21-06-2010 20:40

Wysłałem wszystkimBig Grin

RE: Darmowe naklejki - Danio - 28-06-2010 20:41

Szkoda że nie napisałeś w jakich językach na jakie maile pisać. Np. do [email protected] w jakim języku napisać?

RE: Darmowe naklejki - Tiger04 - 29-06-2010 17:15

Up do nich proponował bym napisać po niemiecku patrz na końcówkę maila

Darmowe naklejki - surfer0700 - 11-11-2013 01:14

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.