Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Przez jaki serwis najwięcej zarobię (dam +)) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Przez jaki serwis najwięcej zarobię (dam +)) (/Temat-Przez-jaki-serwis-najwiecej-zarobie-dam-42302)

Strony: 1 2 3

RE: Przez jaki serwis najwięcej zarobię (dam +)) - Bolt - 01-09-2011 12:44

Zostaw te buxy bo zanim na minimum nazbierasz przestaną wypłacać Smile Najlepiej zająć się serwisem firecash.org - najlepsze stawki, wypłaty błyskawiczne (tego samego dnia, tyle że dostajesz 80% zleconych pieniędzy wtedy), polski support Wink To tylko kilka zalet ale myślę że wystarczających. Minimum to 10$, a pobrania kształtują się od takich za kilkanaście centów, np 0,15$ z Indii (porównanie do buxa w którym klikasz 4 dni by tyle mieć...) do pobrań za ponad 10$ - które zdarzają się już rzadziej ale mimo wszystko pobrania za 50 centów to i tak korzystniej niż te całe buxy. Co ty dalej? Hmm dlaczego tak dużo za pobrania i jest taka rozbieżność? Ponieważ pobierający musi wypełnić ofertę, z której zleceniodawca ma pieniądze i rozlicza się ze stroną - w tym przypadku firecashem - pewnie strasznie namieszałem ale starałem się to wytłumaczyć jak umiałem. A samo zarabianie nie jest tak trudne, wszystko operuje teoretycznie na metodzie youtube, jeśli jesteś bardziej zaawansowany to spróbuj z blogiem. A teraz kończąc, wrzucasz plik, najczęściej schodzą pliki których normalnie nie ma, takie wręcz niemożliwe do zrobienia, hacki do gier i tym podobne, wrzucasz na firecash, nakręcasz krótkie video i wrzucasz film na youtube - metoda na leniucha to pobrać filmik autorstwa innej osoby - pobierasz przez stronkę np keedhd.com. Skąd weźmiesz hack? Nie musi byc to prawdziwy plikSmile nikt tego nie zweryfikuje przed pobraniem - wrzucasz w archiwum mp3 a nazywasz archiwum powiedzmy hack hackerski. I to tyle - jak czegoś nie wiesz to znajdź osobę która ci pomoże, np za rejestrację z refa

RE: Przez jaki serwis najwięcej zarobię (dam +)) - wybitny - 01-09-2011 13:19

(01-09-2011 12:21)Admin napisał(a):  PS.
(nie myl firecasha z filesonicami, fileservami to zupełnie inne programy, tu nie promuje się poprzez fora).
Właśnie pomyliłemWink
A teraz idę czerpać wiedzę

@Bolt: Nie namieszałeś, a wręcz cholernie pomogłeś.

RE: Przez jaki serwis najwięcej zarobię (dam +)) - odbieramprezent.pl - 01-09-2011 13:49

Polecam Odbieramprezent.pl Big Grin

RE: Przez jaki serwis najwięcej zarobię (dam +)) - wybitny - 01-09-2011 14:57

(01-09-2011 13:49)odbieramprezent.pl napisał(a):  Polecam Odbieramprezent.pl Big Grin
Regulamin powyższego konkursu mówi
6.
a) Warunkiem koniecznym do otrzymania prezentu jest wpłata w wysokości co najmniej 300 zł na minimum 24 godziny na wnioskowany rachunek - dotyczy eKONTA.

RE: Przez jaki serwis najwięcej zarobię (dam +)) - Bolt - 01-09-2011 15:08

Huehueh świetnie to wychwyciłeś, ja sam nieczęsto czytam regulaminy Wink

RE: Przez jaki serwis najwięcej zarobię (dam +)) - wybitny - 01-09-2011 20:48

Sam bym tego chyba nie wychwycił, też rzadko je czytam.
Ktoś mi pomógł;}

Zarejestrowałem się na firecrash, ale trzeba chyba być cholernie zdesperowanym, żeby wypełnić ankiete, która zajmuje 5minut przed downloadem

Jak zachęcić (oszukać) ludzi do pobrania tego pliku za wszelką cenę i jak "uciszyć"
oszukanych, żeby nie robili antyreklamy???
ZAPRASZAM DO DYSKUSJI

RE: Przez jaki serwis najwięcej zarobię (dam +)) - dawid327 - 01-09-2011 21:45

ja ze swojej strony polecę .

Poker Stars , Party Poker , Everest Poker itd...

RE: Przez jaki serwis najwięcej zarobię (dam +)) - mar1122 - 01-09-2011 21:56

Jeżeli to jest jakiś wartościowy plik i bardzo im na nim zależy to i tak wypełnią ankietę Smile, a spam ze fake etc. u mnie jest raczej rzadko , można dać np koomentarze po zaakceptowaniu, a kilka negatywnych ocen zawsze jest potrzebne, żeby było realnie.

RE: Przez jaki serwis najwięcej zarobię (dam +)) - Fan Kasy - 17-09-2011 08:27

Dużo zarobisz też na inwestycjach w HYIPy.
Wystarczy zainwestować, zero pracy, czekać na wypłaty z procentów.
Ale są 2 minusy:
- trzeba samemu zainwestować (mogą być małe kwoty na początek, są takie od 1$ czy 5$ )
- wysokie ryzyko (niektórzy je lubią - a satysfakcje z wypłat nieocenione)
Wybór pozostawiam czytelnikom.
Sam jestem teraz w 7 programach
Wczorajsze wypłaty i więcej w sygnaturze.

RE: Przez jaki serwis najwięcej zarobię (dam +)) - omisiu - 17-09-2011 14:43

Polecam serwis microworkers.com Za zadanie typu wyszukaj kliknij 2 reklamy dostajesz 0,12$ Wypłata od 9$. Na początek jak robi się podstawowe zadania można nazbierać 10$ w miesiąc później leci szybko. Jest podajże 10% od każdego poleconego.