[Rozwiązane]Allegro - bezpieczeństwo - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: [Rozwiązane]Allegro - bezpieczeństwo (/Temat-Rozwiazane-Allegro-bezpieczenstwo-42207) Strony: 1 2 |
RE: Allegro - bezpieczeństwo - mikolaj90 - 30-08-2011 16:15 Po co podawać link ? Temat napisałem w celu, aby ktoś wyjaśnił mi czy allegro zwraca pieniądze w razie oszukania. Gościu nie oszukał ale nie miał towaru, brak profesjonalizmu. Temat do zamknięcia. RE: Allegro - bezpieczeństwo - adik0070 - 30-08-2011 16:19 Chciałem zobaczyć, ale jeżeli się boisz, że Cie wyśmiejemy z telefonu.. A tak na poważnie to planuję kupić telefon i chciałem zobaczyć jakiego sprzedawcy unikać. RE: Allegro - bezpieczeństwo - mikolaj90 - 30-08-2011 16:24 Tak, boję się wyśmiania - większej głupoty nie mogłeś napisać. Jeżeli chcesz wiedzieć, na jakich sprzedawców trzeba uważać to już Ci piszę na jakich. Nie da się tego przewidzieć. Tutaj gościu miał 13 pozytywów i co ? Nie miał towaru, a wysłałbym mu kasę i zaczęły by się problemy. Jednak tak czy siak trzeba sprawdzać komentarze i pytać się czy zgadza się wysłać za pobraniem - ten się nie zgadzał. Nie rozumiem dlaczego, dzikich zwyczajów nie rozumiem. RE: Allegro - bezpieczeństwo - adik0070 - 30-08-2011 16:35 Wszystko co napisałeś wiem. Mam duży staż na allegro, chciałem zobaczyć sprzedawce. koniec ot. RE: Allegro - bezpieczeństwo - Daminn - 30-08-2011 19:32 Podałbyś link w takim celu, że reszta by wiedziała gdzie nie kupować... RE: Allegro - bezpieczeństwo - mikolaj90 - 30-08-2011 19:35 Proszę zamknąć temat. Wyjaśniam, że allegrowicz od którego kupiłem telefon nie był oszustem, oszukał go jego wspólnik - nie będę opisywał jak wszystko miało wyglądać. Osoba od której zamówiłem dostała negatywny komentarz za brak profesjonalizmu podczas aukcji a tego też nie będę tłumaczył bo mi się nie chce. Po prostu jak kupuje się drogi towar trzeba o wszystko wypytać i od raz nie wpłacać pieniędzy. [Rozwiązane]Allegro - bezpieczeństwo - Tech - 30-08-2011 21:32 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |