Czekamy na kolejne restocki! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Czekamy na kolejne restocki! (/Temat-Czekamy-na-kolejne-restocki-4200) |
RE: Czekamy na kolejne restocki! - tymonowy - 31-03-2010 13:47 eee tam i tak mam 52 ptz więc zanim otworzą sklepik zdąże na coś porządnego uzbierac RE: Czekamy na kolejne restocki! - Sintui - 31-03-2010 13:51 Kilol powiedz mi, czy cokolwiek zamówiłeś na tym restocku?? (marcowym)Bo właśnie nie chodzi mi o te restocki jaki był chociażby styczniowy. Tylko chodzi mi o to że jeżeli piszą ze ma być sklepik to niech dadzą sklepik a nie znowu coś wymyślają. Druga rzecz, to ten marcowy restock. Nagród było chyba po 5 z każdego typu, małpka ani autofill nie działały, wiele osób miały problemy z zalogowaniem i można tak sobie wymieniać godzinami. Rozumiem, błędy jak zawsze, ale ilość dostępnych przedmiotów była chyba jakimś mało śmiesznym żartem. Co do restocków. Jestem za wprowadzeniem na stałe tych "biletów", lecz zlikwidować błędy i zmodernizować server PTZplace żeby się szybciej ładował. RE: Czekamy na kolejne restocki! - EXTREME - 31-03-2010 13:54 jaki żal , najpierw sklepik miał byc po styczniowym restocku , potem było że po marcowym restocku i sklepik , a teraz k**** piszą że za kilka miesięcy?! to jest k**** żart?!:@ ciężko coś wygrac na restocku:s RE: Czekamy na kolejne restocki! - Kilol - 31-03-2010 13:56 Zamówiłem grę i torbę. Masz rację. Ten restock był najgorszym w jakim brałem udział, ale liczę na to, że będą dużo lepsze jeszcze w przyszłości. RE: Czekamy na kolejne restocki! - Sintui - 31-03-2010 14:02 Ja sądze że marcowy był nawet gorszy niż lutowy (oczywiście chodzi mi o 3 fale). PS. Kilol życzę Ci żeby twoje nagrody doszły do ciebie bez problemów . RE: Czekamy na kolejne restocki! - Bolt - 31-03-2010 14:05 No ten restock nie był taki zły (wg. mojej opinii) wszystko było bez lagów, nagrody szły dość szybko ale dało się wytrzymać... mój pierwszy restock był w grudniu i był on najlepszy mimo że nic nie zamówiłem, ten restock dałbym na miejsce 2-gie może dlatego że zdobyłem gierke W styczniu szybko zeszły nagrody a w lutym cały czas wyskakiwał mi error. Sklepik dadzą ale widocznie dają teraz mniej nagród na restocki żeby było trochę w sklepiku a nie że po 2 dniach nic nie będzie... Dadzą sklepik będzie fajnie, nie dadzą - będzie rywalizacja ostra i tyle. Z restocku na restock niestety spadają nasze szanse na nagrodę, bo dochodzi wiele nowych userów z innych krajówi większość z nich ma pewnie co najmniej 5 razy szybszy net itp... RE: Czekamy na kolejne restocki! - rj7rad - 31-03-2010 14:06 Ja wolę rostocki niż ten sklep Gdy wprowadzą 24/7 na bank trzeba będzie dopłacać gotówką. A przy rostockach bardzo dobrze się bawię. Dostarcza mi to niemałej dawki adrenaliny Myślę, że wczoraj byłem o włos od PSP więc bardzo się cieszę, bo na przyszłym rostocku może być tylko lepiej RE: Czekamy na kolejne restocki! - Kilol - 31-03-2010 14:06 @Sintui Dzięki. Powiem szczerzę, że teraz wole restocki z Amerykanami. Lockerz ewidentnie wystawiło nam do wykupu połowę swoich nagród, bo wiedzieli, że osób na restocku będzie 50% mniej. Stąd tak mało nagród. RE: Czekamy na kolejne restocki! - Maj00r - 31-03-2010 14:13 tak jak przeczuwałęm w konia nas walą;/// ;// RE: Czekamy na kolejne restocki! - rj7rad - 31-03-2010 14:15 (31-03-2010 14:06)Kilol napisał(a): @Sintui Dokładnie Przed rostockiem myślałem, ze mam większe szanse na coś fajnego, jednak to chyba na jedno wychodzi Też wolę rostocki a Amerykanami. A już na pewno nie chciałbym ponownej wojny o rostock. Nie dość, że będziemy mogli przegrać i utracić szansę to jeszcze mało nagród jak wygramy |