Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Typy z kursami 9-20zł !! Blog z darmowymi typami !! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Typy z kursami 9-20zł !! Blog z darmowymi typami !! (/Temat-Typy-z-kursami-9-20zl-Blog-z-darmowymi-typami-41868)

Strony: 1 2

RE: Typy z kursami 9-20zł !! Blog z darmowymi typami !! - Jeppers - 17-09-2011 14:25

na ile typów takie statystyki ? tzn ile zagranych, ile trafionych, a ile porażek ?

RE: Typy z kursami 9-20zł !! Blog z darmowymi typami !! - MareKSG - 17-09-2011 22:40

(15-09-2011 11:56)wesolutki napisał(a):  A tobie Maruś jak żal dupe ściska to idź fixy obstawiaj od kolegi i nie widzę potrzeby śmiecenia na forum i wylewania swoich żali;p

Ty gościu masz coś z głową, bo kompletnie nie potrafisz zrozumieć co ktoś do Ciebie pisze. Ani razu nie pisałem, że kolega mi typy podaje (mówiłem tylko w żartach jakie akcje dzieją się w Polsce) i że jestem jakimś kozakiem w bukmacherce, bo podobnie jak ty jestem leszczem w porównaniu do prawdziwych specjalistów więc zepnnij poślady i się ogarnij.

RE: Typy z kursami 9-20zł !! Blog z darmowymi typami !! - bartex89 - 22-09-2011 13:02

pełno tego się teraz wysypuję...

RE: Typy z kursami 9-20zł !! Blog z darmowymi typami !! - munio - 28-11-2011 12:50

kursow nie liczymy w zlotowkach ani zadnej walucie
gosc widac bardzo dobrze zna sie na zakladach Smile

RE: Typy z kursami 9-20zł !! Blog z darmowymi typami !! - wesolutki - 28-11-2011 23:55

Kto jak lubi, nie istnieje kodeks mówiący, że tak NIE WOLNOSmile A Tobie polecam pisać coś konstruktywnego jak chcesz nabić posty a nie bawić się w archeologaSmile

Typy z kursami 9-20zł !! Blog z darmowymi typami !! - Hybrid1990 - 29-07-2018 10:09

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.