Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się (/Temat-Lockerz-oszukiwalo-Wypowiedz-sie-4167) |
RE: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - Timalari - 30-03-2010 20:00 ja psp wygrałem i tu puff na stronkę ... zal mi tych jebanych cweli co oszukują -.- oni tylko z nas kase zbierają . bo my jesteśmy zjebani i filmiki oglondamy dla tych dwoch pedałow. RE: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - mikobro - 30-03-2010 20:00 Masakra ! Jak wszedlem w reedem, momentalnie sie zalogowalem i juz nic nie bylo praktycznie ! Jak to mozliwe ? Miało byc wiecej nagród oraz połowa użytkowników odpadla z rywalizacji wiec szanse powinny wzrosnąć paro krotnie a tym czasem dupa za przeproszeniem ! Nie dosc ze małpka ani autofill nie działał to jeszcze wszystko poszlo w 20 sekund ! I ja sie pytam jak to mozliwe ze ktos cokolwiek zamowil w 20 sekund bez małpki ? RE: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - Sony_st - 30-03-2010 20:00 są ale większości wyskakuje jakiś błąd sorry RE: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - Xevis - 30-03-2010 20:01 Ja nie uzywałem niczego, dokładnie o 20:04 byłem na lockerz, udało mi się wygrać nakładkę na słuchawki. Prawie bym wygral PSP, ale nie mogłem z nerwów znaleśc Polski na liście. Cóż. RE: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - zioomek65 - 30-03-2010 20:02 U mnie było tak: Słysze RESTOCK!!! Wbijam a tam nic, dopiero po chwili mi się załadowało(oczywiście zdążyłem usłyszeć ze nie ma już nic).Gdy strona zadziałała próbowałem się zalogować to wywaliło : "Sorry, you're not in this redemption" ... tyle było z restocka RE: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - Timalari - 30-03-2010 20:02 a jak mi te psp wyjebało na strone startową to nie będę tego miał ? RE: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - Sintui - 30-03-2010 20:02 Mi autofill nie działał. Wszedłem na PTZplace w ciągu 10 sekund od rozpoczęcia restocku i jedyne słuchawki jakie były ( nie licząc nakładek) te lowridery (rużowe) , szybko wszedłem, wypełniłem dane (ręcznie) klikam a tu powrót do strony głównej PTZplace..... nie no żenada. Jestem zdania że w większości błędy, ale lockerz też pewnie miało swoje kilka słów do tego. RE: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - Sony_st - 30-03-2010 20:03 jak odjęło ci PTZ to raczej wygrałeś tak samo miałem RE: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - tokrzys14 - 30-03-2010 20:04 Specjalnie nie działał autofill RE: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - Bolt - 30-03-2010 20:05 Jak was wywaliło to już nie było nagrody... To nie było celowe.. Po prostu błędy jakieś czy coś, współczuję wam że nie mogliście się zalogować :/ |