![]() |
Zwiększ oglądalność swojej strony, bloga, forum - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zwiększ oglądalność swojej strony, bloga, forum (/Temat-Zwieksz-ogladalnosc-swojej-strony-bloga-forum-41484) Strony: 1 2 |
RE: Zwiększ oglądalność swojej strony, bloga, forum - frogii1990 - 16-08-2011 18:59 jak już mówiłem na każdej przeglądarce na każdym komputerze w domu znika....może jakieś fatum nie wiem... mówię jak jest RE: Zwiększ oglądalność swojej strony, bloga, forum - frogii1990 - 19-08-2011 20:34 oprócz tego... z tego co widzę była mała przebudowa... i bardzo nie miło jest kiedy ktoś robi jakieś zmiany i czyści bazę danych. miałem dodaną stronę została usunięta bez żadnego "ale" Bardzo nieprofesjonalne zachowanie. Chciałem korzystać ale będę zmuszony zrezygnować edit: mało tego... razem ze stroną przepadły wszystkie pkt. jakie były do niej przypisane... żenada nie serwis edit2: haha można ustawie stronie -900 pkt ![]() RE: Zwiększ oglądalność swojej strony, bloga, forum - janek_123 - 25-08-2011 16:22 frogii1990, baza nie była czyszczona prawdopodobnie miałeś strony, które łamały regulamin(łamały ramki, okna strona dla dorosłych lub wirusy), dlatego zostały one usunięte z systemu Nigdy nikomu nie usuwaliśmy punktów, chyba, że ktoś oszukiwał frogii1990, jeżeli miałeś jakiś problem to należało się z nami skontaktować poprzez formularz na stronie, to chyba nie jest trudne RE: Zwiększ oglądalność swojej strony, bloga, forum - HTML - 26-08-2011 23:34 fajne działa dzięki Zwiększ oglądalność swojej strony, bloga, forum - Hybrid1990 - 23-04-2021 15:30 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |