[Rozwiązane]Błagam ludzie, POMOCY! problem z IP - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Błagam ludzie, POMOCY! problem z IP (/Temat-Rozwiazane-Blagam-ludzie-POMOCY-problem-z-IP-4137) |
RE: Błagam ludzie, POMOCY! problem z IP - tv-story - 30-03-2010 16:06 Tak samo było jak nie można było się zalogować niedawno u niektórych osób, mówię wam zaraz to naprawią RE: Błagam ludzie, POMOCY! problem z IP - matid20 - 30-03-2010 16:07 nie wiem, ja mam tak samo - przez inne ip działa ;/ śmierdzi mi tu banem na ip. tylko JA też obejrzałem 3 filmiki bunnies przez freevpn (proxy), a dalej nic! porażka, wejdę przez bramkę proxy. NIE PRZEPUSZCZĘ RESTOCKU! LOCKERZ: WYWALACIE DRZWIAMI - WEJDĘ OKNEM! RE: Błagam ludzie, POMOCY! problem z IP - larw - 30-03-2010 16:10 Dobra a jakiego ip uzywasz zeby teraz się tam połączyć? RE: Błagam ludzie, POMOCY! problem z IP - matid20 - 30-03-2010 16:10 bramki proxy z http://prx.centrump2p.com/ RE: Błagam ludzie, POMOCY! problem z IP - larw - 30-03-2010 16:18 No działam przez ta bramke i wszystko jest ok Będę co jakiś czas sprawdzał czy normalne ip wróci do normy. Mam tylko nadzieje, że ewentualna nagroda taka drogą będzie zatwwierdzona... Kurcze człowiek czeka 3 dzien, a oni mu walą coś takeigo... RE: Błagam ludzie, POMOCY! problem z IP - tv-story - 30-03-2010 16:28 Raczej przez proxy nie ma szans na nagrodę. Tak myśle, skoro w filmach było niedozwolone RE: Błagam ludzie, POMOCY! problem z IP - larw - 30-03-2010 16:31 Ehh, kurcze, też tak myślę, ale co mogę zrobić, gdy nie wiadomo czemu przestaje chodzić cała strona. I to tylko na jednym IP... RE: Błagam ludzie, POMOCY! problem z IP - tv-story - 30-03-2010 16:44 Nie na jednym, mówie ci, że to naprawią, myśle, że przygotowują restock i mają problemy techniczne, a jak się boisz to idź np do kolegi RE: Błagam ludzie, POMOCY! problem z IP - larw - 30-03-2010 16:46 Włączyłem przez bramkę ukrywającą ip, wiec sobie dalej odswiezam i jestem na bieżąco Ale martwi mnie to bo jak się połączyłem na chwilkę przez telefon z netem, to wszsytko chodizło (ptzplace i lockerz.com) bez zadnych zbednych bramek... RE: Błagam ludzie, POMOCY! problem z IP - Nayare - 30-03-2010 16:49 Juz wam powinno dzialac ptzplace.lockerz.com ;-) |