Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Głupota - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Głupota (/Temat-Rozwiazane-Glupota-413)

Strony: 1 2 3

RE: Głupota - DonHoracy - 18-12-2009 20:50

Ja również nie dostałem maila a co gorsza jeżeli zrobią restock jutro braknie mi 3pkt. Jak by nie nawalili z tym pytaniem w czwartek akurat by mi wystarczyło. Na upartego znalazłem kogoś kto nie miał jeszcze konta, dołączył a tutaj nie przyznało mi ptz za niego. Przez ich błędy będę musiał czekać następny miesiąc na nagrode. Mam nadzieje że restock będzie w niedziele.

RE: Głupota - Dani3lxD - 18-12-2009 21:58

(18-12-2009 20:50)DonHoracy napisał(a):  Ja również nie dostałem maila a co gorsza jeżeli zrobią restock jutro braknie mi 3pkt. Jak by nie nawalili z tym pytaniem w czwartek akurat by mi wystarczyło. Na upartego znalazłem kogoś kto nie miał jeszcze konta, dołączył a tutaj nie przyznało mi ptz za niego. Przez ich błędy będę musiał czekać następny miesiąc na nagrode. Mam nadzieje że restock będzie w niedziele.

zrób metode podczas laga (szybko klikniesz przy odpowiedzi i zaliczy ci 2,3 razy Wink

p.s ja tez zadnego maila narazie niedostalem

sory za offtopa ;]

RE: Głupota - Nyscerion - 18-12-2009 22:28

(18-12-2009 21:58)Dani3lxD napisał(a):  zrób metode podczas laga (szybko klikniesz przy odpowiedzi i zaliczy ci 2,3 razy Wink

p.s ja tez zadnego maila narazie niedostalem

sory za offtopa ;]

nie podsuwaj takich pomysłów nawet, chcesz aby ktoś dostał bana?

RE: Głupota - luq - 22-12-2009 16:54

Bana za to niedostaniesz na pewno. xD
Jest to błąd na ich stronie, mogą ci odjąć te punkty "dodatkowe" np. po 1 dniu, lub wcale.

RE: Głupota - WojaS_PL - 22-12-2009 16:56

Jak się skapną to mogą, nawet za taką pierdółkę !

RE: Głupota - Siom - 22-12-2009 17:20

Mój net nie raz tak lagguje,że jestem zmuszony klikać pare razy i za to miałbym dostać bana? Bezsens Undecided

RE: Głupota - Bielak - 22-12-2009 23:35

Nie dadza bana za cos takiego, to nie wina uzytkownikow tylko wadliwych funkcji serwisu. Banujac za cos takiego zraziliby tylko do siebie ludzi. Wiekszym problemem sa falszywi z-listerzy i tym w pierwszej kolejnosci powinni sie zajac.

RE: Głupota - KaRMaN - 23-12-2009 01:11

Jak beda dawać za to bany to 75 % ludzi dostanie, bo każdemu pewnie przez przypadek sie kikneło 2 razy tp ich wina ;p

RE: Głupota - Siom - 23-12-2009 11:12

Chyba napisał Bielak,że za takie coś raczej banów nie będzie...

RE: Głupota - Zythus - 23-12-2009 14:07

I nie będzie, ma rację. To błąd systemu, nie nasz problem. Ja zawsze parę razy klikam, bo wolno wchodzi.