Testuj Smartfona - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Testuj Smartfona (/Temat-Testuj-Smartfona-41269) Strony: 1 2 |
RE: Testuj Smartfona - Leopard - 11-08-2011 14:51 A i jeszcze coś - przeczytałem cały regulamin i nie ma chyba żadnych haczyków . Do tego osoba, której skończy się okres testowy podobno może wziać ten telefon z umową na teoretycznie promocyjnych warunkach. RE: Testuj Smartfona - mariio - 11-08-2011 20:36 ehh ja nie mogę wziąć do testów bo nie mam 18 lat ;/ ale nie jest mi smutno z tego powodu bo ten fon i tak jest słaby RE: Testuj Smartfona - Daminn - 14-08-2011 22:01 Hah xD Jebłem się w peselu i zapomniałem o tym, dzisiaj patrzę a rozpatrzyli mnie pozytywnie Problem? Nie mam do wyboru mojego miasta, a mam w nim z 3 punkty playa O.o Najbliżej jest jakaś wiocha, a nie widzi mi się tam jechać ;/ szkoda. RE: Testuj Smartfona - Leopard - 20-08-2011 01:06 Ja na mamę zarejestrowałem i teraz czekam, az będę mógł odebrać :]. Tak własciwie to każdego, kto poda prawidłowy Pesel i inne dane akceptują. RE: Testuj Smartfona - Daminn - 20-08-2011 15:59 Właśnie że nie, ja się jebłem ostro w peselu (odwrotny ciąg znaków daty, więc na pierwszy rzut oka widać, że coś nie tak) i akceptacja. Wczoraj zwolniły się miejsca u mnie w mieście i wybrałem salon i czekam 47dni ;] RE: Testuj Smartfona - Tech - 20-08-2011 16:19 Moja siostra sobie odbierze Smartfona w piątek Dzięki za temat. RE: Testuj Smartfona - Mateusz Wachowiak - 24-08-2011 15:39 Mi udało się bez problemu zakwalifikować. już nawet odebrałem smartfona, wykonałem pierwsze zadania. Szczegóły opisuję, dla potomnych, na moim blogu testuję smartfona Testuj Smartfona - Hybrid1990 - 28-03-2018 16:41 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |