[PŁACI] - 7-dniowe programy inwestycyjne [wypłaty natychmiastowe] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [PŁACI] - 7-dniowe programy inwestycyjne [wypłaty natychmiastowe] (/Temat-PLACI-7-dniowe-programy-inwestycyjne-wyplaty-natychmiastowe-41089) Strony: 1 2 |
RE: [PŁACI] - 7-dniowe programy inwestycyjne [wypłaty natychmiastowe] - ignisinferius - 23-03-2012 10:00 >>> marcel_kk Zarobki w serwisach typu HYIP (High Yield Investment Program - Program Inwestycyjny Wysokich Zysków) zawsze są stałe póki serwis jest wypłacalny. Większość ekip takich serwisów (przynajmniej tych uczciwych) zajmuje się grą na forex lub bukmacherką, takie serwisy zazwyczaj dają pewny zysk. Trzeba jednak uważać ponieważ zakładanie HYIP-ów nie jest regulowane przez żadne prawo i większość tego typu serwisów (NIE WSZYSTKIE) jest tworzona przez oszustów i naciągaczy, którzy po wyłudzeniu pieniędzy znikają. Przed zainwestowaniem należy sprawdzić program na jak największej ilości monitorów hyip, a nawet jeśli mają dobre rekomendacje należy uważać. >>> Derek Wśród programów HYIP 2-3% dziennie to jest standard (niektóre oferują nawet 30% dziennie, jednak tu trzeba bardzo uważać). Banki, lokaty funkcjonują nadal ponieważ wiele osób nadal nie wierzy w takie możliwości (nie ufają internetowym formom zysku). Często dzieje się tak ponieważ wcześniej zostały oszukane, bo np nie posiadały odpowiedniej wiedzy. To że na lokatach nie otrzymujesz takich zysków wynika tylko i wyłącznie z polityki bankowej. Kilka lat temu najwyższe lokaty miały oprocentowanie 3-5% rocznie, obecnie jest to nawet 13-15% rocznie - czyl banki maja naprawde ogromny zapas zysku. Dodatkowo programy HYIP nie muszą zatrudniać tysięcy pracowników. Dobry makler potrafi dziennie osiągnąć zysk ok 15% a czasem i więcej. Wszystko to składa się na pokaźny zysk, teraz od admina zależy jak się nim z tobą podzieli. Dlaczego ktoś miałby pożyczać pieniądze a potem oddawać z tak dużym procentem? To proste. Admin takiego serwisu może np znać się na giełdzie bardzo dobrze ale np. nie ma wielkich funduszy. Może obracać swoim tysiącem czy dwoma i mieć zysk nawet 200$ dziennie, lub może założyć taki serwis, zebrać od chętnych 100, 200, 500 tysięcy i zyskać na tym 10, 20 ,50 tysięcy po czym np połowę oddaje tym którzy mu pożyczyli. Proste pytanie, wolisz zarabiać 200$ na dzień czy 10.000$ na dzień pod warunkiem że połowę oddasz? Największe (uczciwe) HYIPy działają w ten właśnie sposób. Jeśli pomogłem daj reputa RE: [PŁACI] - 7-dniowe programy inwestycyjne [wypłaty natychmiastowe] - Dennisek78 - 23-03-2012 10:07 Ignis odkopałeś temat z 2011 roku tylko po to by im odpowiedzieć na pytania ? Aha. RE: [PŁACI] - 7-dniowe programy inwestycyjne [wypłaty natychmiastowe] - ignisinferius - 23-03-2012 10:26 ups szukajki używałem i tak jakoś... sorki, nie zwróciłem uwagi na datę, mam nadzieje że mimo to się przyda |