Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[HOT] Shop w końcu dla Polski! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300)
+----- Wątek: [HOT] Shop w końcu dla Polski! (/Temat-HOT-Shop-w-koncu-dla-Polski-40834)

Strony: 1 2 3 4

RE: [HOT] Shop w końcu dla Polski! - Lookso - 01-08-2011 21:14

Właśnie miałem napisać ten temat, ale ty minie wyprzedziłeś Razer i zrobiłeś to lepiej za co masz duży plus Wink

Ja osobiście wolałbym więcej restocków o różnych porach dnia... no ale to niestety już przeszłość Sad
Co do shopa to Wielka Lipa i mieszkam koło niej Tongue
Jak wiadomo portal Lockerz się Baaaardzo zmienił i jak to ktoś powiedział "niejednokrotnie nas zaskoczył i jeszcze zaskoczy", jednak jeszcze 2 lata temu nie myślałem że to się aż tak źle stanie z tym portalem...
Osobiście odnoszę wrażenie że to już koniec zdobywania nagród za "Free" dla polski i to się już nigdy więcej nie powtórzy Sad

RE: [HOT] Shop w końcu dla Polski! - Grze_chu - 01-08-2011 21:57

Cytat:bez botów

[Obrazek: chellenge_accepted_55310.jpg]

RE: [HOT] Shop w końcu dla Polski! - masterex2 - 01-08-2011 22:28

Lipa, że restocków nie będzie.. Co z tego, że zamówię coś w shopie i dostane tylko kilka % zniżki + jeszcze cło ; 0

RE: [HOT] Shop w końcu dla Polski! - barto - 02-08-2011 12:40

Dla mnie lockerz juz umarło, a to ze nie bedzie już restocków to tylko gwódź do ich przysłowiowej trumny.
Co z tego ze dali shop dla Polski, skoro będziemy płacić bardzo duże podatki ?
Poza tym pobanowali bardzo dużo użytkowników.

RE: [HOT] Shop w końcu dla Polski! - Scoobyx - 02-08-2011 13:07

Napisali, że w 24/7 będą lepsze rzeczy. Super. Shop obniżka 99% mogli obniżyć już do 100%. Zawsze ten 1 czy 5$ mniej. Restocki wielka szkoda, że znikają Sad koniec zajeb** atmosfery i dobrych nagród za niewiele (teraz już $$$).

RE: [HOT] Shop w końcu dla Polski! - asasinul - 02-08-2011 15:30

i tu daje link do nowej str lockerz.jeszcze nad nią pracują ale kathy muwila ze w najblizsym czasie bedzie skonczona.a i niewiem jak wam ale ja musialem zalozyc nowe konto bo starego na new stronce mi nie wczytalo.
http://uat.lockerz.us/

RE: [HOT] Shop w końcu dla Polski! - Lubelak - 02-08-2011 16:34

Skąd wy tacy pewni k*rwa jesteście podatków ? Nie raz Lockerz pisało ,że chcą to obejść zamów i wtedy gadaj

RE: [HOT] Shop w końcu dla Polski! - zerowycs - 02-08-2011 20:49

Wie ktoś kiedy bedzie w koncu ten sklep?

RE: [HOT] Shop w końcu dla Polski! - Lookso - 02-08-2011 21:46

asasinul miałem tak samo ale nie zakładam tam jeszcze konta...
wy zakładacie tam konta czy czekacie na więcej oficjalnych informacji?

RE: [HOT] Shop w końcu dla Polski! - Driver - 02-08-2011 22:51

ja założyłem juz tam konto