Zmiany FireCash.org - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Zmiany FireCash.org (/Temat-Zmiany-FireCash-org-40726) |
RE: Zmiany FireCash.org - vincentdangogh - 02-08-2011 09:27 Mam pytanie: czy jest możliwość dorzucić w kolejnych zmianach tabelkę, która pokazywała by wykres zarobków poprzedniego miesiąca w danych dniach? Wcześniej był taki wykres i był bardzo pomocny (można było mniej więcej zobaczyć w jakich dniach danego miesiąca był zarobek). Czy jest moźliwość jego powrotu? Teraz zaczął się nowy miesiąc i z tego co widzę (albo nie mogę znaleźć - poprawcie mnie jeśli tak) jest tylko możliwość zobaczenia danych z obecnego miesiąca. Pozdrawiam :-) RE: Zmiany FireCash.org - emerror - 02-08-2011 11:36 (02-08-2011 09:27)vincentdangogh napisał(a): Mam pytanie: czy jest możliwość dorzucić w kolejnych zmianach tabelkę, która pokazywała by wykres zarobków poprzedniego miesiąca w danych dniach? Wcześniej był taki wykres i był bardzo pomocny (można było mniej więcej zobaczyć w jakich dniach danego miesiąca był zarobek). Czy jest moźliwość jego powrotu? Teraz zaczął się nowy miesiąc i z tego co widzę (albo nie mogę znaleźć - poprawcie mnie jeśli tak) jest tylko możliwość zobaczenia danych z obecnego miesiąca. Dobry pomysł - popieram. RE: Zmiany FireCash.org - Dominator - 02-08-2011 12:19 (02-08-2011 11:36)emerror napisał(a):(02-08-2011 09:27)vincentdangogh napisał(a): Mam pytanie: czy jest możliwość dorzucić w kolejnych zmianach tabelkę, która pokazywała by wykres zarobków poprzedniego miesiąca w danych dniach? Wcześniej był taki wykres i był bardzo pomocny (można było mniej więcej zobaczyć w jakich dniach danego miesiąca był zarobek). Czy jest moźliwość jego powrotu? Teraz zaczął się nowy miesiąc i z tego co widzę (albo nie mogę znaleźć - poprawcie mnie jeśli tak) jest tylko możliwość zobaczenia danych z obecnego miesiąca. Również by mi się przydało takie cudo. RE: Zmiany FireCash.org - Por2010 - 03-08-2011 16:50 szkoda ze te FirePromotor tylko dla premium jednak tylko flag dla premium,sorka nie przeczytałem do konca xD RE: Zmiany FireCash.org - m4rcin93 - 03-08-2011 17:05 Firepromotor nie jest dla premium. Dla Premium jest tylko dodatkowa opcja Flagowania. Kciuki,Komenty,Wyświetlenia za friko każdy może sobie zamówić RE: Zmiany FireCash.org - Por2010 - 03-08-2011 17:39 a do czego słuzy ten flag? RE: Zmiany FireCash.org - zon - 05-08-2011 15:17 jak zobaczysz kogoś, kto łamie regulamin yt, kopiuje czyjś filmik itd to możesz go "sflagować" i filmik najprawdopodobniej zostanie usuniety ;> RE: Zmiany FireCash.org - Kurus - 06-08-2011 10:39 Promotor jest całkiem dobry ;-) Szczególnie w komentarzach ;-) RE: Zmiany FireCash.org - Por2010 - 06-08-2011 16:26 czekam juz 4 dni na akceptację z FilePromotor ile to może trwać? RE: Zmiany FireCash.org - vincentdangogh - 07-08-2011 10:03 Por2010 - jak wrzucisz za dużo plików do promowania to mogą dostać status "odrzucono" Ja tak dostałem na większości filmikach, które pięć czy sześć dni temu wrzuciłem do promowania |