Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]PROBLEM Z PTZPLACE!!! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]PROBLEM Z PTZPLACE!!! (/Temat-Rozwiazane-PROBLEM-Z-PTZPLACE-3976)

Strony: 1 2

RE: PROBLEM Z PTZPLACE!!! - Nayare - 27-03-2010 19:37

a podczas restocku i tak strona sie nie zaladowala, wiec co jest kurwa ;(
LOL znow mi dziala! Napisalem mail do lockerz i dziala O.o

RE: PROBLEM Z PTZPLACE!!! - magik1907 - 27-03-2010 19:39

Nie źle mnie zrobili z tym ptzplace, nie ma co ;/

RE: PROBLEM Z PTZPLACE!!! - Nayare - 27-03-2010 19:44

Sproboj napisac do nich maila, mi nie wiem jakim cudem, ale po chwili znow strona dzialala.

RE: PROBLEM Z PTZPLACE!!! - magik1907 - 27-03-2010 19:44

PIERDOLENI OSZUŚCI! MAM PO RESTOCKU!!
Napisz mi jaki mail napisales i na jaki adres

RE: PROBLEM Z PTZPLACE!!! - Adik1818 - 27-03-2010 19:51

że zapytam jaki masz internet?? radiówke?? jeśli tak to zapewne ktoś od tego samego dostawcy internetu co ty dostał bana. Ja miałem ten sam problem, jakiś miesiąc temu i nic nie pomagało: ani ciasteczka ani cache przeglądarki i napisałem do nich, że nie mogę wejść na ptzplace i czy spowodowane jest to banem na moje IP. Zaznaczyłem, że nie oszukiwałem. Lockerz odpisało po 2 tygodniach, że już wszystko powinno być dobrze(lecz nie napisali dlaczego strona ptzplace mi nie działała). Tak więc polecam abyś napisał do nich list w formie elektronicznej.
edit
oczywiście gdy odpisali to już wszystko śmigało.

RE: PROBLEM Z PTZPLACE!!! - magik1907 - 27-03-2010 19:53

Nie mam zadnej radiówki !!!

RE: PROBLEM Z PTZPLACE!!! - Danio - 27-03-2010 20:19

Ja tak miałem, napisałem do nich to mówili o cookies, pamięci podręcznej i zmiany przeglądarki. Wszystko to zrobiłem i dalej to samo i po pewnym czasie juz moglem wchodzic.

[Rozwiązane][Rozwiązane]PROBLEM Z PTZPLACE!!! - Tech - 19-03-2011 10:29

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.