[Rozwiązane]PROBLEM Z PTZPLACE!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]PROBLEM Z PTZPLACE!!! (/Temat-Rozwiazane-PROBLEM-Z-PTZPLACE-3976) Strony: 1 2 |
RE: PROBLEM Z PTZPLACE!!! - Nayare - 27-03-2010 19:37 a podczas restocku i tak strona sie nie zaladowala, wiec co jest kurwa ;( LOL znow mi dziala! Napisalem mail do lockerz i dziala O.o RE: PROBLEM Z PTZPLACE!!! - magik1907 - 27-03-2010 19:39 Nie źle mnie zrobili z tym ptzplace, nie ma co ;/ RE: PROBLEM Z PTZPLACE!!! - Nayare - 27-03-2010 19:44 Sproboj napisac do nich maila, mi nie wiem jakim cudem, ale po chwili znow strona dzialala. RE: PROBLEM Z PTZPLACE!!! - magik1907 - 27-03-2010 19:44 PIERDOLENI OSZUŚCI! MAM PO RESTOCKU!! Napisz mi jaki mail napisales i na jaki adres RE: PROBLEM Z PTZPLACE!!! - Adik1818 - 27-03-2010 19:51 że zapytam jaki masz internet?? radiówke?? jeśli tak to zapewne ktoś od tego samego dostawcy internetu co ty dostał bana. Ja miałem ten sam problem, jakiś miesiąc temu i nic nie pomagało: ani ciasteczka ani cache przeglądarki i napisałem do nich, że nie mogę wejść na ptzplace i czy spowodowane jest to banem na moje IP. Zaznaczyłem, że nie oszukiwałem. Lockerz odpisało po 2 tygodniach, że już wszystko powinno być dobrze(lecz nie napisali dlaczego strona ptzplace mi nie działała). Tak więc polecam abyś napisał do nich list w formie elektronicznej. edit oczywiście gdy odpisali to już wszystko śmigało. RE: PROBLEM Z PTZPLACE!!! - magik1907 - 27-03-2010 19:53 Nie mam zadnej radiówki !!! RE: PROBLEM Z PTZPLACE!!! - Danio - 27-03-2010 20:19 Ja tak miałem, napisałem do nich to mówili o cookies, pamięci podręcznej i zmiany przeglądarki. Wszystko to zrobiłem i dalej to samo i po pewnym czasie juz moglem wchodzic. [Rozwiązane][Rozwiązane]PROBLEM Z PTZPLACE!!! - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |