![]() |
[Zamknięty]Odznaczenia na Forum - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Zamknięty]Odznaczenia na Forum (/Temat-Zamkniety-Odznaczenia-na-Forum-3888) |
RE: Odznaczenia na Forum - SZAFI - 26-03-2010 17:53 Tak, to jest wręcz zaje**sty pomysł ![]() RE: Odznaczenia na Forum - xPietrek - 26-03-2010 18:01 No i takich zmian na forum trzeba ![]() @Songoku, też niezły pomysł... I do zrealizowania. Fajnie by było jakby statystyki się same aktualizowały ![]() RE: Odznaczenia na Forum - Kilol - 26-03-2010 18:06 Fajny pomysł. ![]() Ja mam taką prośbę do was, abyście zgłaszali posty, wątki, które posiadają liczne błędy, nie przestrzeganie regulaminu, spam itp. W ten sposób unikniemy "brudu" na forum, bo jak wiadomo moderatorzy nie mogą się rozdwoić i ogarnąć całego forum. ![]() RE: Odznaczenia na Forum - Athemis - 26-03-2010 18:23 Super pomysł. Mam nadzieje, że teraz więcej ludzi będzie aktywnym na forum ;] RE: Odznaczenia na Forum - Adik1818 - 26-03-2010 19:46 no pomysł całkiem ciekawy bo użytkownicy którzy na to zasługują, będą wyróżnieni RE: Odznaczenia na Forum - Zythus - 26-03-2010 20:33 Ciekawy pomysł, bardzo. Te odznaki powinny się pojawiać obok obrazka przedstawiającego rangę użytkownika, jak u mnie obrazek pomarańczowy z napisem "Tutor" i obok pokazane jego odznaki. Po najechaniu na odznakę myszką pojawiałby się opis odznaki. Mogłaby być odznaka, za zdobycie największej ilości reputów na miesiąc. Ale to mogłoby spowodować żebranie o repy.. m.. W każdym razie ja już chyba powinienem otrzymać Błyskawicę. Mimo, że stało się to na styczniowym restocku, to poinformowałem cały Teamspeak o tym, że jest restock ![]() RE: Odznaczenia na Forum - Admin - 26-03-2010 20:39 Wstawie sobie order żeby pokazać innym jak to wygląda. Użytkownik xPietrek otrzymuje odznake ![]() RE: Odznaczenia na Forum - tactlessczak27 - 26-03-2010 20:58 Bardzo dobry pomysł.myśle że będę mial wszystkie nagrody RE: Odznaczenia na Forum - Szyna - 27-03-2010 00:59 Dobry pomysł tylko te odznaki mogłyby być jakieś "ładniejsze" RE: Odznaczenia na Forum - Killer - 27-03-2010 07:46 (27-03-2010 00:59)Szyna napisał(a): Dobry pomysł tylko te odznaki mogłyby być jakieś "ładniejsze" jak się nie podobają to zrób lepsze. ![]() ![]() pomysł jak zwykle pierwsza klasa :idea::idea: ![]() ![]() |