2.Jak nie zostać sflagowanym?(Jak umocnić swój filmik) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Sharecash (/Forum-Sharecash-88) +---- Wątek: 2.Jak nie zostać sflagowanym?(Jak umocnić swój filmik) (/Temat-2-Jak-nie-zostac-sflagowanym-Jak-umocnic-swoj-filmik-38123) Strony: 1 2 |
RE: 2.Jak nie zostać sflagowanym?(Jak umocnić swój filmik) - Kapitan statku - 03-06-2011 20:26 Odpowiedziałem Ci już.. Tylko umiesz kłamać! Miałeś strasznie robi swój poradnik i sprzedać go 30 osobom za 10 $/sztuka a narazie to twoje zarobki przez cały maj: All Time Earnings: $51.85... Ci Co zarabiają na sc nie robią poradników? A Bombaj, Tymcio?A zarabiają po kilka tysięcy.. NIE MAM ZAMIARU CI JUŻ WIĘCEJ ODPISYWAĆ NA TWOJE DURNE ZACZEPKI... RE: 2.Jak nie zostać sflagowanym?(Jak umocnić swój filmik) - Karpik - 04-06-2011 12:13 Nie ma żadnego skutecznego sposobu, ale ten na pewno w pewnym stopniu pomoże w uchronieniu się RE: 2.Jak nie zostać sflagowanym?(Jak umocnić swój filmik) - Kapitan statku - 04-06-2011 12:17 Mój fillmik jest 3 w rankingu i jakoś nie usunięty;] Dziękuje wszystkim za repy. |