Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
2.Jak nie zostać sflagowanym?(Jak umocnić swój filmik) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: Sharecash (/Forum-Sharecash-88)
+---- Wątek: 2.Jak nie zostać sflagowanym?(Jak umocnić swój filmik) (/Temat-2-Jak-nie-zostac-sflagowanym-Jak-umocnic-swoj-filmik-38123)

Strony: 1 2

RE: 2.Jak nie zostać sflagowanym?(Jak umocnić swój filmik) - Kapitan statku - 03-06-2011 20:26

Odpowiedziałem Ci już.. Tylko umiesz kłamać!
Miałeś strasznie robi swój poradnik i sprzedać go 30 osobom za 10 $/sztuka a narazie to twoje zarobki przez cały maj:
All Time Earnings: $51.85...
Ci Co zarabiają na sc nie robią poradników? A Bombaj, Tymcio?A zarabiają po kilka tysięcy..

NIE MAM ZAMIARU CI JUŻ WIĘCEJ ODPISYWAĆ NA TWOJE DURNE ZACZEPKI...

RE: 2.Jak nie zostać sflagowanym?(Jak umocnić swój filmik) - Karpik - 04-06-2011 12:13

Nie ma żadnego skutecznego sposobu, ale ten na pewno w pewnym stopniu pomoże w uchronieniu się Smile

RE: 2.Jak nie zostać sflagowanym?(Jak umocnić swój filmik) - Kapitan statku - 04-06-2011 12:17

Mój fillmik jest 3 w rankingu i jakoś nie usunięty;]
Dziękuje wszystkim za repy.