![]() |
Nagrody z lutowego restocku bez cła\vatu. Przypadek? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nagrody z lutowego restocku bez cła\vatu. Przypadek? (/Temat-Nagrody-z-lutowego-restocku-bez-cla-vatu-Przypadek-3804) Strony: 1 2 |
RE: Nagrody z lutowego restocku bez cła\vatu. Przypadek? - tactlessczak27 - 25-03-2010 16:48 Bo podobno teraz nie ma cen na paczce i może dlatego nie ma cła i vatu RE: Nagrody z lutowego restocku bez cła\vatu. Przypadek? - ZimnyFCB - 25-03-2010 17:16 dziś znalazłem forum także również dotyczącym Locerz.com i tam kolesie po lutowym restocku mają dużo nagrut typu Ps3, Xboxy, Ipody... i cło/vat wynosiło ich okrągłe 0zł xD RE: Nagrody z lutowego restocku bez cła\vatu. Przypadek? - MotorniczyTramwaju - 25-03-2010 18:13 Chciałbym się spytać tych co dostali cenne nagrody jaką wartość mieli na paczkach ![]() RE: Nagrody z lutowego restocku bez cła\vatu. Przypadek? - emaema - 25-03-2010 19:57 1$ na podajniku do napoju RE: Nagrody z lutowego restocku bez cła\vatu. Przypadek? - DonHoracy - 25-03-2010 21:28 Ja nic nie zapłaciłem za Wii bo na paczce nie było tej kartki na której pisze wartość. Urząd celny nawet nie miał podstaw do otwarcia paczki dlatego nic nie zapłaciliśmy ![]() Nazwa tematu bezsensu.. Żaden przypadek tylko lockerz albo UPS wpadło na pomysł jak można ominąć ten wat. Lockerzowi też na tym zależy bo jak jakiś 12 latek zamówi sobie PSP i nie ma na cło to paczka do nich wraca i płacą jakąś kare czy coś. RE: Nagrody z lutowego restocku bez cła\vatu. Przypadek? - SZAFI - 25-03-2010 21:49 Czyli obmyślili tak by było dobrze dla nas i dla nich ![]() ![]() RE: Nagrody z lutowego restocku bez cła\vatu. Przypadek? - MotorniczyTramwaju - 26-03-2010 07:24 No to graty dla Lockerz. Da się? Da! ![]() ![]() Nagrody z lutowego restocku bez cła\vatu. Przypadek? - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |