Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Wyszkolę Refa! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Wyszkolę Refa! (/Temat-Wyszkole-Refa-37690)

Strony: 1 2 3

RE: Wyszkolę Refa! - adrick1197 - 26-05-2011 18:34

no ale jemu nie wysyła się 1 wiadomość 2 x

RE: Wyszkolę Refa! - Marczyk - 26-05-2011 18:44

Szkoła nie jest żadnym wytłumaczeniem. Większość ludzi przeglądających tutaj ludzi ma inne zajęcia niż tylko siedzenie przy kompie. Jeżeli nie udalo Ci się przekroczyć 500$ miesięcznie, to znaczy że nie masz żadnych pomysłów aby to osiągnąć. Świetnym przykładem może być K$$$r, który pracuje, a w wolnym czasie TYLKO dorabia na sharecash(czy podróbach tego typu) i osiąga zadowalające wyniki(dla wielu kosmiczne sumki). A Ty dalej sobie wmawiaj że wyszkolisz refa....

RE: Wyszkolę Refa! - Kapitan statku - 26-05-2011 20:14

Marczyk mam dużo zajęć teraz.. jak nie wierzysz to nie wierz.. Ale na serioo siedzie do 24 niekiedy i wstaje o 7.. a dla mnie to mało snu..

RE: Wyszkolę Refa! - Lubelak - 26-05-2011 20:49

Cytat: Świetnym przykładem może być K$$$r, który pracuje, a w wolnym czasie TYLKO dorabia na sharecash(czy podróbach tego typu) i osiąga zadowalające wyniki(dla wielu kosmiczne sumki). A Ty dalej sobie wmawiaj że wyszkolisz refa....

Killer ? Z tego co oficjalnie mówił to Sharecash czy inne podróby traktuje jako pracę ,a że jest obrotny to i gdzieś tam pracuje

RE: Wyszkolę Refa! - Kapitan statku - 26-05-2011 20:54

Jeśli ktoś chcę zarabiać niech pisze.

RE: Wyszkolę Refa! - Pati - 26-05-2011 21:08

5914009 - gg
Odezwij się ;]

RE: Wyszkolę Refa! - Marczyk - 26-05-2011 21:59

(26-05-2011 20:14)Kapitan statku napisał(a):  Marczyk mam dużo zajęć teraz.. jak nie wierzysz to nie wierz.. Ale na serioo siedzie do 24 niekiedy i wstaje o 7.. a dla mnie to mało snu..

Nie wiem ile wg. Ciebie trzeba poświęcić czasu aby wycisnąć 500$, skoro Ci to nie wystarcza. Sam bym skorzystał z Twoich usług, ale nie wiem czy coś zdołam zarobić poświęcając jak zawsze na to 5h tygodniowo. No nic czekam na Twoje efekty i Twoich podopiecznych...

btw. Chciałbym mieć znów ten komfort spania do 7 i kładzenia się przed 24.

RE: Wyszkolę Refa! - Kapitan statku - 27-05-2011 12:13

Zarabiać tyle bez problemu mozesz ale musisz mieć duuużo kont yt

RE: Wyszkolę Refa! - trawel - 31-05-2011 13:52

@Kapitan

Odezwij się na PW, napisałem do Ciebie wiadomość z kilkoma pytaniami, itp.

RE: Wyszkolę Refa! - Siema! :) - 02-06-2011 16:54

Jaaa! specjalnie się tu zarejestrowałem. Smile