Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Lista uzytkowników z którymi można przeprowadzić transakcję - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Lista uzytkowników z którymi można przeprowadzić transakcję (/Temat-Lista-uzytkownikow-z-ktorymi-mozna-przeprowadzic-transakcje-37342)

Strony: 1 2

RE: Lista uzytkowników z którymi można przeprowadzić transakcję - Admin - 19-05-2011 19:40

(19-05-2011 18:40)InTeR napisał(a):  Po co taka lista? Wink
Przecież można pomyśleć logicznie..
Zostałeś oszukany przez KoGiego który się zapewne pod kogoś podszył, bo jeśli nie to byś zauważył, że jest zbanowany.
Stworzysz listę, KoGi się podszyje i znowu płacz...

Proponowałem Adminowi stworzenie podstrony gdzie byłby spis GG użytkowników z zakrytymi ost. 2 lub 3 znakami ale nie mają czasu Wink
Mam nadzieje, że takie coś powstanie, ponieważ coraz więcej oszustw.

PS. Dołączył: Wczoraj więc się domyślamy wszyscy Smile

Twoj pomysł jest tak samo słaby jak pomysł w tym temacie więc wybacz...

(19-05-2011 19:19)InTeR napisał(a):  
(19-05-2011 19:11)Bolt napisał(a):  i co za problem inter? piszesz do tego pana Kowalskiego by napisał coś na sb i masz wszystko...

No jak chcesz, ale o tym też trochę napisałem w innym temacie.
Chociaż taka lista na pewno wielu osobom by się przydała Cool

Dlaczego ten pomysł jest idiotyczny? bo po co komplikować tracić czas skoro wystarczy zweryfikować z kim się przeprowadza transakcje poprzez rozmowe sb czy prywatną wiadomość na forum. Zreszta jak chcesz sie bawic to rob temat, przeciez nikt Ci nie broni (nie mam pojecia do czego Ci potrzebna tutaj administracja).

Tak jak ktoś wspomniał kilka postów wyżej nikt z głową na karku z odrobiną oleju w głowie nie da się nabrać, nie oszukujmy się, nikt o zdrowych zmysłach nie wysyła pieniędzy pierwszej lepszej osobie, która napisze do niej na gadu-gadu.

RE: Lista uzytkowników z którymi można przeprowadzić transakcję - Morfit - 19-05-2011 20:12

Prawdę mówiąc to nie warto sprawdzać kogoś przez PW czy SB, bo Stachowi i mnie ostatnio ktoś się na konta wjebał ...

RE: Lista uzytkowników z którymi można przeprowadzić transakcję - Bolt - 19-05-2011 20:29

sory morfit ale jak ktoś ma nick: Kowalski hasło: Kowalski to nie do złamania bariera... kogi i hackowanie to jak autostrady bez dziur w Polsce - nieporozumienie

RE: Lista uzytkowników z którymi można przeprowadzić transakcję - Morfit - 19-05-2011 20:32

Myślisz, że jestem jakiś popierdolony i sobie ustawiłem hasło Morfit albo FreeXu ? -.-
Tak samo Stachu ..

RE: Lista uzytkowników z którymi można przeprowadzić transakcję - planeta 43 - 19-05-2011 20:51

Adminie, inaczej, proponuję obok "avatara" dodać "podzakladke" orginalny nr gg, moze to cos pomoze?

Lista uzytkowników z którymi można przeprowadzić transakcję - Admin - 20-05-2011 08:43

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.