TAG to scam ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Takeagift (/Forum-Takeagift-45) +----- Dział: Dyskusja (/Forum-Dyskusja-51) +----- Wątek: TAG to scam ! (/Temat-TAG-to-scam-36889) Strony: 1 2 |
RE: TAG to scam ! - KrisBarca_92 - 26-07-2011 13:14 haha xD do daj mi kontakt do kogos kto wygral cos przez ostatnie ~~ 2 miesiace oprocz rodziny adminow oczywiscie RE: TAG to scam ! - mareczek - 24-08-2011 12:37 Tak szczerze to nie rozumiem ludzi którzy na tym siedzą , dla mnie to strata czasu bo zanim uzbierasz te kilka tysięcy starsow zeby zamowic sobie pokrowiec na komorke warty jakies 5-10 zl to minie troche czasu RE: TAG to scam ! - Scarface - 03-11-2011 15:59 temat byl juz poruszany na forum w kilkunastu wątkach takeagift to oszusci i sadze ze powinien trafic na liste scamow, inne ich fakowe serwisy to : funwar.pl dekod.pl wibiz.pl cytator.pl dobrzebyć.pl pewnie jest ich wiecej na wszystkich doją kase jak się da nic nie oferując w zamian. proszę o glosu użytkowników RE: TAG to scam ! - k4rol - 03-11-2011 16:11 Jest to SCAN !!!! ja tam jestem od początku i wygrałem jedynie czytnik kart. Śmieszne to jest, na każdym restoku maiłem mało ruchów i nic ;/ SCAN !!! |